A máme po Velikonocích! Není vyšlehaná už jen šlehačka a bílky… a trochu se nám hůře sedá. Ale nebojte, ono je to prý dobré na krásu.
Tak jsme to letos zase přetrpěly. Já teda opět pracovně. Abyste mě trošku lépe poznali, tak Vám tady skrze blog trochu umožním nahlédnout do mého každodenního života. Občas si z kuchyně odskočím na nějakou parádní akcičku. Teď v Praze se to jimi jen hemží, takže jděte ven! Máme za sebou už začátek sezóny na Náplavce. Určitě sledujte její program, protože skoro každý víkend se tu děje něco, co za to stojí.
Já byla naposledy na polévkobraní. Nejen tedy proto, abych se dobře najedla, ale i proto, abych podpořila kolegy, kteří pro Vás vyrábějí to nejlepší a hlavně to dělají srdcem! Moc jsem se těšila na nové polévky od Konečně Vývar! A nezklamaly.. No a pak jsem to samozřejmě musela zapít. A co jiného si dát než výborný cider od Tátova sadu! Pokud jste jejich suchý cider ještě neměli, tak fakt doporučuju. Já mám cidery hodně ráda a spoustu jsem jich ochutnala i při mé stáži v Anglii, ale Tátův sad je prostě pecka, která se mi totálně trefila do chuti! Tolik asi k Náplavce.
Ale abych se vrátila k těm Velikonocům. Začla jsem nově vyrábět produkty pro Hostivařské bistro Zátiší bikin. Takže mezi natáčením a výrobou svatebních zakázek se opravdu nenudím. Ale je to super, protože díky téhle spolupráci máte konečně možnost ochutnat něco přímo ode mě a to v podstatě kdykoli se Vám zachce.. Najdete tu vždy nějaký dort, cupcakes, cheesecake nebo slaný quiche a polévky. Je toho docela dost, co je třeba v posledních týdnech stíhat. A protože žijeme jen jednou, rozhodla jsem se dát si na víkend voraz. Takže se chystám do slunné Barcelony! Každopádně Vám vyfotím, co tam bylo krásného a hlavně, co dobrého si tam dám a napíšu dojmy z cesty a nějaký ten tip pro Vás co navštívit, až se tam taky vydáte.