Březnové vydání časopisu F.O.O.D. je plné receptů na jídla lehká jako pírko, a přesto chuťově dokonalá.
Těšte se na odlehčenou českou klasiku: krůtí pečeni, bylinkové knedlíky, kuře na paprice, špenátové noky, tvarožník se zázvorem nebo kakaovou roládu.
Snídat je sexy! Tak si dopřejte nápaditá jídla, která skvěle nastartují den: sladké i slané kaše, francouzské tousty, turecká vejce, kořeněný jogurt nebo křupavý chléb s pečenou zeleninou.
Imunitu posílí a chuť uspokojí jídla inspirovaná japonskou kuchyní: rychlá miso polévka nebo těstoviny s lososem a arašídovou omáčkou.
V pečení se zdokonalíte díky receptům na cannoli nebo čokoládové madlenky a naučíte milvanou klasiku našeho dětství: dort Míša.
Energii můžete doplnit díky jarním polévkám, lahodným smoothie, receptům z ředkviček nebo fenyklu.
Vezmeme vás na výlet do Beskyd a na kuchařský kurz s Gordonem Ramsayem.
A samozřejmě nechybí oblíbené stálé rubriky: Od pondělí do pátku s recepty na rychlé večeře a Projekt Beze zbytku.