Ve Štamgast & Gurmán najdeme pouze informace týkající se Zlínského kraje nebo je jeho záběr širší?
Nezaměřujeme se pouze na akce v našem regionu. Vždyť třeba v Praze se děje množství jedinečných akcí, jako jsou Whiskyfest, Grand Jour Champagne, Culinary Symposium, gastronomické veletrhy aj., na které samozřejmě zveme i naše čtenáře. A gastronomická témata, o kterých píšeme, jsou většinou také univerzální.
Co Vás nejvíc překvapilo při osobním setkání s některými známými kuchaři?
Doslova mile jsem byl překvapen zahraničními michelinskými kuchaři. Vždy na podzim přijíždí do Prahy na Culinary Symposium, kterého se pravidelně účastníme. Žádné nabubřelé hvězdy, ale normální chlapi, kteří mají jen chuť vymýšlet stále něco nového, zkoušet nové přístupy, učit se a posouvat se dále.