Na přípravu tohoto jídla nemusíte používat pouze toastový chléb, zajímavou alternativou je třeba vánočka nebo brioška. Pro větší efekt na talíři můžete z toastů vytvořit dort plný čerstvého ovoce.
Ingredience:
- balení briošky nebo vánočky, případně toastový chléb
- 10 vajec
- 100 ml mléka
- cukr na obalení
- máslo
- smetana na šlehání
- ovoce na ozdobu (banán, pomeranč, mango, granátové jablko, borůvky, maliny)

Postup:
- Nakrájejte briošku na silnější plátky.
- Smíchejte vejce s mlékem.
- Nakrájejte ovoce.
- Briošku obalte ve vaječné směsi, na másle opečte z obou stran.
- Po upečení obalte v moučkovém cukru. Servírujte na talíř, můžete vytvořit i toastový dort. Ozdobte šlehačkou.