Kuchaře Láďu Dvořáka můžete potkat na různých food festivalech nebo farmářských trzích. Připravuje na nich pro zájemce své oblíbené Dim Sum knedlíčky. A že má kolem svého stánku vždycky plno! My jsme ho zastihli na farmářských trzích na Náplavce.
Dim Sum knedlíčky pochází z Číny a jí se při různých příležitostech – jako svačina, předkrm, hlavní jídlo nebo dezert. V čínštině znamená Dim sum ‚dotknout se srdce‘. Tyto malé knedlíčky se připravovaly nejprve pro to, aby zahřály u srdce, ne proto, aby zahnaly hlad. Postupně se v Číně staly tradicí.
Láďův sen je procestova za celý svůj život většinu Asie. Ze svých cest si přináší ty nejlepší recepty, na které cestou natrefí. Potom se o ně dělí s diváky Mňam TV. V galerii se podívejte na jeho přípravu knedlíčků na Náplavce.