G+H č. 2 a č. 3
Po delší, situací vynucené odmlce, je na světě další číslo časopisu Gastro & Hotel. Vzhledem k tomu že pandemie nám nedovolila vydat v březnu druhé číslo, byli jsme nuceni protentokrát spojit druhé číslo se třetím a vydat časopis začátkem června jako dvojčíslí.
Snažili jsme se sestavit číslo, aby se z něj mohly čerpat aktuální informace, zajímavosti i inspirace pro letošní začínají letní sezonu.
V hlavním tématu Co teď, co dál?, jsme se zaměřili na situaci v hotelnictví, které tvrdě zasáhla pandemie. Mnohá ubytovací zařízení bojující s nízkou poptávkou dovedla dokonce i k dočasnému uzavření. Oslovili jsme některé hoteliéry, restauratéry a majitele cestovních kanceláří a z jejich odpovědí je jasné, že období po koroně lehké nebude.
Ve svatebním speciálu jsme hledali odpovědi na to, jak by měly podniky svatby zajišťovat, případně kde se inspirovat jak a co dělat ještě lépe. Snažili jsme se alespoň trochu nahlédnout pod pokličku svatebnímu byznysu.