V poslední době jsme si oblíbili saláty, které kombinují tepelně upravené potraviny s čerstvou zeleninou. Tento salát náš požadavek splňuje, věříme, že si ho oblíbíte i vy!
Ingredience:
- plechovka červených fazolí
- plechovka cizrny
- 2 větší rajčata
- 1 paprika
- 1 avokádo
- cuketa
- limetka
- cibule
- čerstvý koriandr
- pažitka
- olivový olej
- sůl
- pepř
Postup přípravy:
- Nakrájejte cibuli na kolečka, papriky na větší kusy, cuketu i se slupkou na kolečka. Rozložte na pečicí papír na plechu, pokapejte olivovým olejem, osolte, opepřete. Pečte 30 minut.
- Sceďte cizrnu, fazole.
- Nakrájejte rajčata a avokádo, limetku.
- Na talíř dejte pečenou zeleninu, kolem naaranžujte čerstvou zeleninu. Osolte, opepřete, zakápněte olivovým olejem, posypte nakrájeným koriandrem a pažitkou, ochuťte navíc limetkovou šťávou.
Vyzkoušejte další zdravé recepty: