iMnam.cz
  • Mňam TV
    • Novinky
    • Pořady
    • Jak naladit v TV?
    • Kariéra
  • Recepty
    • Josefovy recepty z pořadu Čas na TE.BE.
    • Předkrmy
    • Polévky
    • Saláty
    • Těstoviny
    • Maso
    • Ryby a mořské plody
    • Vegetariánské
    • Dezerty
    • Nápoje
  • Inspirace
    • Suroviny
    • Postupy při vaření
    • Novinky v gastronomii
    • Směry ve výživě
    • Vychytávky při vaření
  • Kuchyň
    • Testujeme za vás
    • Tipy pro hospodyňky
  • Zdraví
  • Soutěže
  • Škola vaření
    • Vaření
    • Pečení
    • Diváci se ptají
  • Hobby TV – to nejlepší pro Váš domov
  • Mňau TV – pro všechny milovníky zvířátek
  • Hobby Shop – nákupní galerie

iMnam.cz

  • Mňam TV
    • Novinky
    • Pořady
    • Jak naladit v TV?
    • Kariéra
  • Recepty
    • Josefovy recepty z pořadu Čas na TE.BE.
    • Předkrmy
    • Polévky
    • Saláty
    • Těstoviny
    • Maso
    • Ryby a mořské plody
    • Vegetariánské
    • Dezerty
    • Nápoje
  • Inspirace
    • Suroviny
    • Postupy při vaření
    • Novinky v gastronomii
    • Směry ve výživě
    • Vychytávky při vaření
  • Kuchyň
    • Testujeme za vás
    • Tipy pro hospodyňky
  • Zdraví
  • Soutěže
  • Škola vaření
    • Vaření
    • Pečení
    • Diváci se ptají
Lilek

Jak zpracovat lilek: Doporučujeme lilkovou pomazánku!

Ingredience:

  • 1 lilek
  • 1 stroužek česneku
  • 2 lžíce másla
  • 1 hrst nasekaných bylinek  (petržel, pažitka, kopr, bazalka)
  • čerstvý křupavý chléb
  • sůl
  • pepř

Postup:

  1. Pečte lilek v troubě vcelku, dokud uvnitř nezměkne, navrchu má být připálený, nebojte se toho.
  2. Lilek nechte jen trochu zchladnout, abyste s ním mohli pracovat a oloupejte ho.
  3. Společně se šťávou, která z něj vyteče, ho rozmačkejte vidličkou.
  4. Ještě vlažný lilek smíchejte s máslem a dochuťte solí a pepřem.
  5. Pomazánku namažte na čerstvý chléb (výborná je i kombinace s chlebem z toasteru). Posypte čerstvými bylinkami a podávejte.
Jak zpracovat lilek: Doporučujeme lilkovou pomazánku! was last modified: 4 září, 2020 by Kateřina Fišerová
Kateřina Fišerová

Mohlo by vás zajímat

Grilovaná zelenina

VIDEORECEPT: Vegetariánská grilovaná zelenina

Vařte podle letošních trendů: Květák namísto mačkaných brambor

Zdravý recept: Kimči se smaženou rýží

VIDEORECEPT: Chilli sin carne

Mňam tip na dnešní večeři: Zdravé bramborové placičky s cuketou

Medvědí česnek v receptech: Máslo s medvědím česnekem

Partneři

ZNÁTE Z TV

  • Hit internetu: Banánové slupky chutnají jako slanina!

  • Méně známá, za to však chutná mrkvová polévka

  • Smažený česnek z mikrovlnky: To musíte ochutnat!

  • Fialka

    Vyrobte si domácí fialkový cukr!

  • Karamelový cheesecake, kterému neodoláte!

  • restaurace

    Zajímavosti ze světa: Kde zaplatíte nejvyšší spropitné?

Tipy pro zdraví

  • Potraviny, které zařaďte do svého jídelníčku

    Posilovače imunitního systému: Zařaďte tyto potraviny do vašeho jídelníčku

  • únava

    Pozor na tato jídla – tajně vám ubírají energii!

  • Energie

    Tato jídla vás nabijí energií!

  • homeoffice

    5 věcí, které zefektivní vaši práci na homeoffice

  • Další tipy na skvělé svačiny do školy!

Mňam TV

Mňam TV

Provozovatelem televizního vysílání programu Mňam TV je společnost S & P Broadcasting a. s., se sídlem Dukelských hrdinů 976/12, 170 00, Praha 7, Holešovice, IČ: 04117310 („SPB“).

S SPB můžete kdykoliv navázat kontakt na shora uvedené adrese sídla nebo v běžné pracovní době na telefonním čísle: +420 736 102 018, případně na emailové adrese info@spbroadcasting.cz

Orgánem dohledu nad provozováním televizního vysílání programu Mňam TV je Rada pro rozhlasové a televizní vysílání, Škrétova 44/6, 120 00  Praha 2, Česká republika, www.rrtv.cz

iMnam.cz

  • Novinky
  • Osobnosti
  • Jak naladit v TV?
  • Pořady
  • Program
  • Kariéra
  • Kontakt
Facebook Instagram Youtube Email

2021 © S&P Broadcasting a.s., Dukelských hrdinů 976/12, 170 00, Praha 7. Všechna práva vyhrazena.