Ingredience:
- 5 bílků
- 200 g cukru krupice
- 20 g kukuřičného škrobu
- 20 g citronové šťávy
- 20 g silné kávy
Kávová ganache:
- 100 g bílé čokolády
- 40 g řeckého jogurtu
- 30 g másla
- 20 g silné kávy
Na dokončení:
- 250 g smetany 33 %
- 3-4 mandarinky
- 1-2 kaki
- 1 Physalis
Postup:
- Bílou čokoládu rozpuštěnou nad vodní lázní promíchejte s horkým espressem a změklým máslem. Nakonec přidejte jogurt. Dejte vychladit.
- Šlehejte bílky s citronovou šťávou (lehce) a postupně přidávejte cukr.
- Nakonec přidejte espresso a kukuřičný škrob.
- Bílky vytvarujte na pečicím papíru do tvaru kola. Dejte nejlépe do horkovzdušné trouby vyhřáté na 150 °C. Hned stáhněte teplotu na 100 °C. Alespoň hodinu troubu neotevírejte. Pečte cca hodinu a půl.
- Vychlazenou ganache vyšlehejte se smetanou (vychlazenou). Náplň dejte doprostřed Pavlovy. Ozdobte ovocem a pokapejte mandarinkovou šťávou.