Ochutnejte burger podle Lukáše Neckáře, je inspirovaný chutěmi a vůněmi letních festivalů. Jako bonus vám pálivé wasabi vypálí všechny bacily.
Ingedience:
- 4 ks kvalitních burgerů
- 4 ks hamburgerových bulek
- wasabi prášek (wasabi pasta)
- majonéza
- houska
- limetka
- červená cibule
- rajčata
- chilli papričky
- avokádo
- koriandr
- nastrouhaný čedar
- salát mix
- olej

Postup:
- Do majonézy nasypte wasabi prášek a nasekaný koriandr.
- Nasekejte část avokáda na malé kousky, budeme jím potírat burger.
- Nakrájejte rajčata na kolečka.
- Burger ogrilujte. Nakonec na ně nasypte čedar a nechte roztavit.
- Bulky opečte na pánvi.
- Na bulku nasypte nakrájené avokádo, vidličkou ho lehce rozmáčkněte. Navrch dejte větší kousky. Přidejte rajčata, červenou cibuli, osolte, dále nasypte nasekaný koriandr, chilli papričku, limetku jako ozdobu. Navrch posaďte burger. Vrchní část bulky namažte wasabi majonézou a posypte ji salátem.