Přijďte 16. 2. od 10:30 do 15:30 do Křižíkova pavilonu B na pražském Výstavišti na „hvězdně“ obsazenou odbornou konferenci, jejímž hlavním tématem je kvalita v segmentu HORECA. Vystoupí zde řada významných osobností ze světa hotelnictví a gastronomie.
Ti největší odborníci z řad gastronomie vám v bloku přednášek sdělí všechny informace potřebné k úspěšnému provozu vašich gastro podniků. Máte problém s nedostatkem kvalitního personálu? Dozvíte se tipy, jak se vychovat svůj vlastní. Máte ten nejvyšší cíl, dosáhnout toho, aby vaše restaurace dostala michelinskou hvězdu? Na konferenci uslyšíte, jaké kroky máte podniknout, abyste dosáhli úspěchu. Umíte efektivně využívat sociální sítě na propagaci vašeho podniku? I tato znalost je v dnešní době nepostradatelná. Kdo není na sociálních sítích, jakoby nebyl.
Na akci bude přednášet například pan Radek Kašpárek, michelinský šéfkuchař nebo herečka a milovnice gastronomie Markéta Hrubešová.
Více informací o konferenci se dozvíte zde: http://gastroahotel.cz/konference-kvalita- 2018/