Krémové polévky jsou vynikající převážně z toho důvodu, že vás dokážou zasytit. Pokud si tedy chcete připravit krémovou polévku, pak se zaměřte na hokkaidovou variantu. Krémová hokkaido polévka je skvělou volbou, chcete-li si dopřát kvalitní a zároveň chutnou polévku. Kromě toho patří bezesporu mezi originální pokrmy, jež si nepřipravuje člověk příliš často.
Připravte si chutnou hokkaido polévku
V první řadě si připravte potřebné ingredience. Jedině tak dokážete připravit recept do nejmenšího detailu. Víte, jaké suroviny budete pro přípravu pokrmu potřebovat? Jestliže ne, rádi vám poradíme. K přípravě hokkaido polévky budete potřebovat 1 ks dýně hokkaido, 3 stroužky česneku, olivový olej dle potřeby, 1 ks cibule, 2 až 3 ks brambor, pepř a sůl, rovněž podle svého uvážení a chuti, muškátový oříšek a zakysanou smetanu pro ozdobu. Po přípravě výše uvedených surovin je možné se přesunout k dalšímu kroku. Tím je už samotná příprava pokrmu.
Nyní je potřeba očistit česnek, cibuli i brambory. Ty následně nakrájíme na kostičky. Poté je potřeba na pánev nebo do hrnce nalít trochu olivového oleje a na něm necháme zpevnit na kostičky nakrájenou cibuli i česnek. Následně přidáme hokkaido dýni a necháme společně výše uvedené ingredience orestovat. Podle své chuti přidáme sůl i pepř. Jakmile budou suroviny orestovány, zalijeme vodou nebo vývarem. Po dokončení procesu přidáme mimo jiné i brambory. Vody není potřeba přidávat hodně. Stačí jen tak, aby se zalily brambory a hokaido dýně. Takto necháme vařit po dobu 25 minut.
Dokončujeme vynikající hokkaido polévku
Po uplynutí výše uvedené doby odstavíme a necháme rozmixovat mixérem. Tím nám vznikne tzv. pyré. Opět necháme dochutit soli a nastrouhaným muškátovým oříškem. V žádném případě už nevaříme. Můžete začít servírovat, a to společně s jednou lžíci zakysané smetany na ozdobu. Přejeme vám dobrou chuť. Uvidíte, že si tento pokrm vychutnáte.