Věříme, že i odpůrci zeleniny neodolají této její lákavé a přitom jednoduché úpravě. Stačí ji jen nakrájet, ochutit, tepelně upravit a můžete servírovat. Česnek jí dodá tu správnou příchuť. Tak se nechte zlákat. 🙂
Ingredience
- 12 malých brambor
- 20 kapustiček
- 2 větší mrkve
- 200 g žampionů
- česnek
- tymián
- olivový olej
- sůl
- pepř
Postup
1. Pořádně omyjte brambory a i se slupkou je překrojte napůl.
2. Uvařte kapustičky do poloměkka.
3. Nakrájejte mrkev na kolečka a žampiony na plátky.
4. V míse smíchejte s olivovým olejem, tymiánem, osolte a opepřete.
5. Rozložte na pečicí papír na plechu a pečte 30 minut. Na posledních 15 minut přidejte česnek nakrájený na menší kousky.
6. Jezte jen tak nebo k zelenině zakousněte steak podle našeho receptu.