Pochutnejte si s námi dnes na jednoduchém a lehkém letním jídle z rukou francouzského kuchaře Emmanuela Motteho. V receptu najdete osvěžení, příjemnou sladkost díky melounu a vynikající intenzivní chuť kozího sýra a pistácií. Nebojte se neobvyklých kombinací!
1. Rozkrájejte meloun a vytvarujte z něj 6 čtvercových plátků o výšce 1 cm a rozměrech 8×8 cm. Po rozkrájení vraťte plátky melounu na chvíli do lednice a odřezky si schovejte třeba do smoothie. 2. Rozmixujte kozí sýr, citronovou kůru, špetku soli a pepře. 3. Plátky melounu položte na talíř, navršte na ně směs z kozího sýru, posypte na jemno nakrájenou červenou cibulí a vyloupanými pistáciemi. Nakonec talíř ozdobte salátem, rukolou a klíčky z červené řepy a zakápněte olivovým olejem.Ingredience
Postup