Toto jídlo můžete podávat ve formě švédského stolu. Zvlášť naaranžujete maso, zvlášť zeleninu, různé druhy salsy, nastrouhaného sýru, zakysanou smetanu, atd. Každý si může na svůj talíř nabrat to, na co má zrovna chuť. Milovníci pálivého si tento pokrm mohou dochutit chilli papričkami.
Ingredience
- 1 kilo nízkého roštěnce
- 1 zelená paprika
- 1 červená paprika
- 1 žlutá paprika
- 1 velká cibule
- 8 tortil
- olivový olej
- mexické koření
Postup
1. Ve velké pánvi rozehřejte olivový olej.
2. Nakrájejte cibuli a papriky na stroužky, okořeňte a orestujte na pánvi. Stačí 5 minut.
3. Zeleninu dejte do mísy.
4. Nakrájejte steak na nudličky, okořeňte a restujte na pánvi. Na závěr přidejte zeleninu a povařte, aby se zelenina prohřála.
5. Ohřejte tortilly a podávejte.