Mnohdy zapomínáme jíst to, co je nejdostupnější a zároveň nejzdravější a zbytečně saháme po exotických plodech, které se trhají nezralé a dozrávají cestou. Jablka jsou dobře dostupná, plná vitaminů, snižují krevní tlak, pomáhají zvyšovat imunitu, podporují trávení. Dnes pro vás máme recept na jablečný koláč, který nám doporučila divačka Mňam TV, paní Bartovičová ze Slovenska. Je opravdu jednoduchý a výsledek vás příjemně překvapí.
Ingredience:
- 250 g rozdrobených sušenek
- 70 g másla
- 6 jablek
- 1 smetana na vaření
- 5 lžic třtinového cukru
- 1 PL mleté skořice
- 500 ml smetany na šlehání
- 1 škoricový cukr
- 1 PL mleté škorice
POSTUP NAJDETE NA NÁSLEDUJÍCÍ STRANĚ: