Již 10. října 2019 přivítá Kongresový sál výstaviště PVA EXPO PRAHA odborníky napříč odvětvím pohostinství. Jaké jsou nejnovější trendy v gastronomii a hotelnictví a jak vést úspěšnou restauraci v digitální době? To všechno, a ještě mnohem více se dozvědí účastníci akce.
Nejvýznamnějším dnem v hledáčku odborníků bude letos na podzim čtvrtek 10. října 2019. Během něj se uskuteční odborný KONGRES FOR GASTRO & HOTEL s ústředním tématem „Úspěšný podnik v digitální době.“ Kongres se stane největším odborným setkáním majitelů, manažerů a exekutivních pracovníků hotelů, restaurací, kaváren, penzionů a dalších ubytovacích a stravovacích provozů, dodavatelů z oblasti HoReCa, zástupců asociací, svazů, ministerstev a odborné veřejnosti pořádaným v České republice.
O digitálním trhu v pohostinství bude hovořit prezident Asociace hotelů a restaurací ČR Václav Stárek, o budoucnosti technologií pro hotely a restaurace Petr Mára, expert na využití moderních technologií. Jak zkrotit rizika bezpečnosti potravin díky aplikaci SafeOps poradí v případové studii Airport Food Services Hana Brožková, Lead Auditor FOOD. Tajné recepty z kuchyně digitálního marketingu prozradí Vladimír Buťa z Mediatelu a Pavel Suchánek s Alešem Markvartem ze společnosti MAKRO budou přednášet na téma Měla by restaurace fungovat jako továrna na pantofle?
V programu přítomní hosté uvidí také Rostislava Sedláčka z Firmy.cz při rozboru tipů pro efektivní online kampaně nazvaném Ukažte se tomu, kdo vás hledá. Sladkou tečku kongresu dá prestižní šéfkuchař Radek David, který předvede své umění v kuchařské show.