1. Pro přípravu dipu z petržele a citronu dejte do mixéru olivový olej, petrželovou nať, šťávu z poloviny citronu, hrst směsi ořechů, špetku soli a čerstvě namletý pepř. Nechte pořádně rozmixovat a můžete servírovat.
2. Pro přípravu mexického dipu z pečených rajčat, koriandru a česneku budete nejprve potřebovat připravit pečená rajčata a česnek. Opečte je jednoduše na pánvičce s trochou olivového olej. Z chilli papriček odstraňte semínka a papričky dejte do mixéru spolu s olivovým olejem, nasekaným koriandrem, opečenými rajčaty a česnekem. Přidejte špetku soli a rozmixujte.
3. Nejpálivější dip budeme připravovat z papriček habanero. Oloupejte červenou cibuli a česnek a opečte je na pánvi. Z habanero papriček odstraňte semínka a dejte papričky do mixéru spolu s trochou vody, medu, kůrou a šťávou z jedné limetky, pečenou cibulí a česnekem. Přidejte špetku soli a pečlivě rozmixujte.