Dubnové vydání časopisu F.O.O.D. je velmi sladké, plné velikonočních receptů a jarních dobrot.
Těšte se na velikonoční pečení a lahůdky: jidáše, kynutý věnec, andělský dort, ananasové bábovičky, vaječnou tlačenku nebo klasickou nádivku.
Spojili jsme dvě tradiční české suroviny, které dohromady dokonale ladí – tvaroh a mák. Tyhle recepty rozhodně stojí za vyzkoušení: tvarohový dort s mákem, tvarohové taštičky, makové cupcakes s citronem a tvarohovým krémem nebo skvělé makové palačinky.
Přidaly jsme se ke „Skromné výzvě“ a připravili jídla do 50 kč. Vařit skromně totiž není ostuda, ale velká výzva a dobrodružství.
Naučíme vás připravit tradiční medovník, ale i toustový chléb nebo domácí housky.
Vezmeme vás na výlet na Sedlčansko a s Lukášem Hejlíkem po zajímavých pivovarech.
Cestovat můžeme i díky receptům na klasická indická jídla.
Karolína Fourová se podělí o všechny zásadní informace o vejcích. A přidáme nápady, jak zpracovat vařená vejce, která zbydou po Velikonocích.
A samozřejmě nechybí oblíbené stálé rubriky: Od pondělí do pátku s recepty na rychlé večeře a Projekt Beze zbytku, s ním jsme se tentokrát vypravili do Potravinové banky.
Více o časopisu F.O.O.D. se dozvíte ZDE.