Program

ČasTitulAnotace
0:00TitulKrátký popis
6:00Vaří naši kuchařiNaši sympatičtí kuchaři pro vás připravují pokrmy z lokálních a snadno dostupných ingrediencí.
7:00V mysli kuchařeIdeální mix cestování, vaření, historie a vědy. Sledujte různé světové šéfkuchaře a poznejte jejich životní filozofii i kulinářské umění.
7:30MinireceptySpousta inspirace pro vaše kuchařské umění.
8:00Jóga – Energie životaZhluboka se nadechněte a připravte se na opravdovou lekci jógy. Díky našemu pořadu pochopíte, co může jóga znamenat pro váš život a jak dokáže pozitivně ovlivnit každý den.
9:00Dolce VitaNavštivte s námi nejkrásnější místa světa!
9:30Dobroty Sofie DahlovéBývalá modelka Sophie Dahlová, vnučka autora Roalda Dahla a herečky Patricie Neal, sdílí nápady na přípravu jídel souvisejících s náladami.
10:00Luxusní delikatesyJames Wong zve diváky na neobvyklou cestu kolem světa za nejdražšími jídly, které lze na naší planetě dostat.
10:30Sváteční pečení s MňamK dokonalé oslavě neodmyslitelně patří vůně pečení, která se line z kuchyně a slavnostní tabule, která potěší oči i mlsné jazýčky. Pusťte se do pečení s námi!
11:00Jamieho revoluce ve stravováníPopulární seriál o boji proti fast foodům a obezitě v Los Angeles. Jamie udělá vše proto, aby propagoval zdravé stravovací návyky a vaření!
12:00Škola vaření s Marthou StewartovouPořad inspirovaný stejnojmenným bestsellerem, poskytne domácím kuchařům mistrovský kulinářský kurz. Ukáže, jak na pečení a pošírování až po dušení a blanšírování.
12:30Kylie Kwong: Moje ČínaČínsko-australská šéfkuchařka cestuje po Číně a zkoumá regionální jídla a chutě.
13:00Všechny chutě MaďarskaTradiční i méně známá jídla maďarské kuchyně. Pořad nejen pro milovníky pálivých jídel.
14:00Čas na Te. Be.Nalaďte se s námi na vánoční vlnu plnou pečení. Tereza Bebarová a Josef Maršálek ukážou, jak zadělat těsto a upéci skořicové šneky. Pozvání na rozhovor přijala floristka Andrea Bezděková. S léčiteli Beatou a Julkem Patakyovými si pak budeme povídat o reflexní terapii.
15:30Rybáři z IberieMýty o chobotnicích.
Profesionální rybolov mihulí.
Sušení mořských úhořů v Muxii.
Lufara dravá v katalánském Středomoří.
16:00Nebesky dobréPořad, který ocení všichni příznivci sladkého.
16:30Pečeme s MarthouNaučte se vytvářet ty nejlepší dezerty a dobroty u sebe doma. Martha Stewart se s vámi podělí o nejlepší tipy a techniky pečení, které vám dodají sebevědomí při vytváření lahodného pečiva.
17:00V mysli kuchařeIdeální mix cestování, vaření, historie a vědy. Sledujte různé světové šéfkuchaře a poznejte jejich životní filozofii i kulinářské umění.
17:30Cooking Chef: Recept na lahodné VánoceTradiční vánoční speciality připravované s dávkou fantazie a neodolatelnými kombinacemi snadno dostupných surovin.
18:00Sváteční pečení s MňamK dokonalé oslavě neodmyslitelně patří vůně pečení, která se line z kuchyně a slavnostní tabule, která potěší oči i mlsné jazýčky. Pusťte se do pečení s námi!
18:30Evropská vánoční kuchařkaVíte, jaká jídla neodmyslitelně patří k Vánocům ve Španělsku? Mezi typické vánoční sladkosti patří turrón, cukrovinka z medu a pražených mandlí. Na sváteční tabuli dále nechybí sangría a consommé, což je silný masový vývar.
19:00Jóga – Energie životaZhluboka se nadechněte a připravte se na opravdovou lekci jógy. Díky našemu pořadu pochopíte, co může jóga znamenat pro váš život a jak dokáže pozitivně ovlivnit každý den.
20:00Holky v kuchyniHerečka a zpěvačka Haylie Duff sdílí recepty na pečení a vaření a příběhy o svém životě, rodině a přátelích.
20:30Jamie po italskuŠéfkuchař Jamie Oliver cestuje po Itálii a prozkoumává různé nuance italské kuchyně. Učí se přitom od skutečných mistrů i místních obyvatel.
21:00Moje zahradaMarči Borbáš ukazuje, jak se postarat o zahradu a jak zužitkovat její plody v kuchyni.
21:30Francouzské dobrodružství Jamese MartinaJames Martin začíná cestu v Chateau Cheval Blanc v Saint-Emilion, vrací se do kuchyně Hostellerie de Plaisance, kde před více než 30 lety pracoval jako mladík.V tomto díle připraví steaky s omáčkou Bordelaise, kuře po lovecku a filet z mořského mníka vařený v páře s omáčkou berrue-blanc.
22:00Vlasatí motorkáři - Kuřecí hodyVlasatí motorkáři hledají ty nejlepší recepty na světě na kuřecí maso a vejce.
23:30Evropská vánoční kuchařkaVíte, jaká jídla neodmyslitelně patří k Vánocům ve Španělsku? Mezi typické vánoční sladkosti patří turrón, cukrovinka z medu a pražených mandlí. Na sváteční tabuli dále nechybí sangría a consommé, což je silný masový vývar.
0:00Čas na Te. Be.Nalaďte se s námi na vánoční vlnu plnou pečení. Tereza Bebarová a Josef Maršálek ukážou, jak zadělat těsto a upéci skořicové šneky. Pozvání na rozhovor přijala floristka Andrea Bezděková. S léčiteli Beatou a Julkem Patakyovými si pak budeme povídat o reflexní terapii.
1:30Sváteční pečení s MňamK dokonalé oslavě neodmyslitelně patří vůně pečení, která se line z kuchyně a slavnostní tabule, která potěší oči i mlsné jazýčky. Pusťte se do pečení s námi!
2:00Cooking Chef: Recept na lahodné VánoceTradiční vánoční speciality připravované s dávkou fantazie a neodolatelnými kombinacemi snadno dostupných surovin.
2:30MinireceptySpousta inspirace pro vaše kuchařské umění.
3:00Jóga – Energie životaZhluboka se nadechněte a připravte se na opravdovou lekci jógy. Díky našemu pořadu pochopíte, co může jóga znamenat pro váš život a jak dokáže pozitivně ovlivnit každý den.
4:00Dolce VitaNavštivte s námi nejkrásnější místa světa!
4:30V mysli kuchařeIdeální mix cestování, vaření, historie a vědy. Sledujte různé světové šéfkuchaře a poznejte jejich životní filozofii i kulinářské umění.
5:00Vaří naši kuchařiNaši sympatičtí kuchaři pro vás připravují pokrmy z lokálních a snadno dostupných ingrediencí.
6:00Vaří naši kuchařiNaši sympatičtí kuchaři pro vás připravují pokrmy z lokálních a snadno dostupných ingrediencí.
7:00V mysli kuchařeIdeální mix cestování, vaření, historie a vědy. Sledujte různé světové šéfkuchaře a poznejte jejich životní filozofii i kulinářské umění.
7:30MinireceptySpousta inspirace pro vaše kuchařské umění.
8:00Jóga – Energie životaZhluboka se nadechněte a připravte se na opravdovou lekci jógy. Díky našemu pořadu pochopíte, co může jóga znamenat pro váš život a jak dokáže pozitivně ovlivnit každý den.
9:00Evropská vánoční kuchařkaVíte, jaká jídla neodmyslitelně patří k Vánocům ve Španělsku? Mezi typické vánoční sladkosti patří turrón, cukrovinka z medu a pražených mandlí. Na sváteční tabuli dále nechybí sangría a consommé, což je silný masový vývar.
9:30Dobroty Sofie DahlovéBývalá modelka Sophie Dahlová, vnučka autora Roalda Dahla a herečky Patricie Neal, sdílí nápady na přípravu jídel souvisejících s náladami.
10:00Holky v kuchyniHerečka a zpěvačka Haylie Duff sdílí recepty na pečení a vaření a příběhy o svém životě, rodině a přátelích.
10:30Sváteční pečení s MňamK dokonalé oslavě neodmyslitelně patří vůně pečení, která se line z kuchyně a slavnostní tabule, která potěší oči i mlsné jazýčky. Pusťte se do pečení s námi!
11:00Moje zahradaMarči Borbáš ukazuje, jak se postarat o zahradu a jak zužitkovat její plody v kuchyni.
11:30Francouzské dobrodružství Jamese MartinaJames Martin začíná cestu v Chateau Cheval Blanc v Saint-Emilion, vrací se do kuchyně Hostellerie de Plaisance, kde před více než 30 lety pracoval jako mladík.V tomto díle připraví steaky s omáčkou Bordelaise, kuře po lovecku a filet z mořského mníka vařený v páře s omáčkou berrue-blanc.
12:00Škola vaření s Marthou StewartovouPořad inspirovaný stejnojmenným bestsellerem, poskytne domácím kuchařům mistrovský kulinářský kurz. Ukáže, jak na pečení a pošírování až po dušení a blanšírování.
12:30Vlasatí motorkáři - Kuřecí hodyVlasatí motorkáři hledají ty nejlepší recepty na světě na kuřecí maso a vejce.
14:00Čas na Te. Be.Nalaďte se s námi na vánoční vlnu plnou pečení. Tereza Bebarová a Josef Maršálek vám ukážou recept na linecké cukroví. Andrea Bezděková v on-line rozhovoru prozradí, jak se váže korsáž pro ženicha, Lucie Brzobohatá nám poví, co je to technika makramé, a Kateřina Guske v dalším díle kreativní dílny předvede jak, z filcu vyrobit levandulovou kytičku.
15:30Dary FrancieTento sladký meloun s růžovou dužinou a výraznou vůní dostal jméno podle obce Lecture v departmentu Gers, kde se tradičně pěstuje.
16:00Molekulární kuchyně Hestona BlumenthalaNe každý vyznává tradiční kuchařské techniky. Navštivte svět Hestona Blumenthala a jeho molekulární kuchyně. Moderní doba si žádá unikátní styl vaření.
17:00V mysli kuchařeIdeální mix cestování, vaření, historie a vědy. Sledujte různé světové šéfkuchaře a poznejte jejich životní filozofii i kulinářské umění.
17:30Cooking Chef: Recept na lahodné VánoceTradiční vánoční speciality připravované s dávkou fantazie a neodolatelnými kombinacemi snadno dostupných surovin.
18:00Sváteční pečení s MňamK dokonalé oslavě neodmyslitelně patří vůně pečení, která se line z kuchyně a slavnostní tabule, která potěší oči i mlsné jazýčky. Pusťte se do pečení s námi!
18:30Evropská vánoční kuchařkaVíte, jaká jídla neodmyslitelně patří k Vánocům v Německu? Oblíbeným vánočním pokrmem je husa nebo kachna s červeným zelím a bramborovým knedlíkem. Na sváteční tabuli rozhodně nesmí chybět perníčky. Typickým nápojem je svařené víno.
19:00Jóga – Energie životaZhluboka se nadechněte a připravte se na opravdovou lekci jógy. Díky našemu pořadu pochopíte, co může jóga znamenat pro váš život a jak dokáže pozitivně ovlivnit každý den.
20:00Nebesky dobréPořad, který ocení všichni příznivci sladkého.
20:30Lorraine Pascale vás naučí vařitProfesionální šéfkuchařka Lorraine Pascale se snaží pomoci amatérům zlepšit jejich kuchyňské dovednosti.
21:00Pizzaři z ParmyPizzaři míří do Monaka, kde Smokey Pete pojede po nejslavnější světové trati Grand Prix, než konečně dorazí do Itálie.
21:30Tak chutná ItálieDnes nás Nisha Katona zavede od italského města Lucca, kde zjistí jak chutná místní cizrnová placka, vyzkouší polévku, kterou zde oslavují sklizeň oliv. A také ochutná „tordelli lucchesi“, tradiční místní recept podobný ravioli.
22:00Blázen na cestáchNa nejslavnější silnici USA číhá na Karla pár úkolů. Některé jsou docela pěkné, některé horší a některé ještě horší. Navštíví mazlící párty, zkusí žít jako Amiš bez všech vymožeností moderní techniky a nakonec bude muset čelit svému strachu z výšek. Dostane sice na vybranou ještě jednu možnost, ale ta je snad ještě horší.
23:00Jamieho velký festivalÚžasný třídenní festival Jamieho Olivera v Londýně. Skvělé jídlo té nejvyšší kvality doplněné živou hudbou!
23:30Evropská vánoční kuchařkaVíte, jaká jídla neodmyslitelně patří k Vánocům v Německu? Oblíbeným vánočním pokrmem je husa nebo kachna s červeným zelím a bramborovým knedlíkem. Na sváteční tabuli rozhodně nesmí chybět perníčky. Typickým nápojem je svařené víno.
0:00Čas na Te. Be.Nalaďte se s námi na vánoční vlnu plnou pečení. Tereza Bebarová a Josef Maršálek vám ukážou recept na linecké cukroví. Andrea Bezděková v on-line rozhovoru prozradí, jak se váže korsáž pro ženicha, Lucie Brzobohatá nám poví, co je to technika makramé, a Kateřina Guske v dalším díle kreativní dílny předvede jak, z filcu vyrobit levandulovou kytičku.
1:30Sváteční pečení s MňamK dokonalé oslavě neodmyslitelně patří vůně pečení, která se line z kuchyně a slavnostní tabule, která potěší oči i mlsné jazýčky. Pusťte se do pečení s námi!
2:00Cooking Chef: Recept na lahodné VánoceTradiční vánoční speciality připravované s dávkou fantazie a neodolatelnými kombinacemi snadno dostupných surovin.
2:30MinireceptySpousta inspirace pro vaše kuchařské umění.
3:00Jóga – Energie životaZhluboka se nadechněte a připravte se na opravdovou lekci jógy. Díky našemu pořadu pochopíte, co může jóga znamenat pro váš život a jak dokáže pozitivně ovlivnit každý den.
4:00Dolce VitaNavštivte s námi nejkrásnější místa světa!
4:30V mysli kuchařeIdeální mix cestování, vaření, historie a vědy. Sledujte různé světové šéfkuchaře a poznejte jejich životní filozofii i kulinářské umění.
5:00Vaří naši kuchařiNaši sympatičtí kuchaři pro vás připravují pokrmy z lokálních a snadno dostupných ingrediencí.
6:00Vaří naši kuchařiNaši sympatičtí kuchaři pro vás připravují pokrmy z lokálních a snadno dostupných ingrediencí.
7:00V mysli kuchařeIdeální mix cestování, vaření, historie a vědy. Sledujte různé světové šéfkuchaře a poznejte jejich životní filozofii i kulinářské umění.
7:30MinireceptySpousta inspirace pro vaše kuchařské umění.
8:00Jóga – Energie životaZhluboka se nadechněte a připravte se na opravdovou lekci jógy. Díky našemu pořadu pochopíte, co může jóga znamenat pro váš život a jak dokáže pozitivně ovlivnit každý den.
9:00Evropská vánoční kuchařkaVíte, jaká jídla neodmyslitelně patří k Vánocům v Německu? Oblíbeným vánočním pokrmem je husa nebo kachna s červeným zelím a bramborovým knedlíkem. Na sváteční tabuli rozhodně nesmí chybět perníčky. Typickým nápojem je svařené víno.
9:30Jamieho velký festivalÚžasný třídenní festival Jamieho Olivera v Londýně. Skvělé jídlo té nejvyšší kvality doplněné živou hudbou!
10:00Prostě NigellaLahodné pokrmy pro slavnostní příležitosti od krásné a inspirativní Nigelly.
10:30Sváteční pečení s MňamK dokonalé oslavě neodmyslitelně patří vůně pečení, která se line z kuchyně a slavnostní tabule, která potěší oči i mlsné jazýčky. Pusťte se do pečení s námi!
11:00Rybáři z IberieMýty o chobotnicích.
Profesionální rybolov mihulí.
Sušení mořských úhořů v Muxii.
Lufara dravá v katalánském Středomoří.
11:30Tak chutná ItálieDnes nás Nisha Katona zavede od italského města Lucca, kde zjistí jak chutná místní cizrnová placka, vyzkouší polévku, kterou zde oslavují sklizeň oliv. A také ochutná „tordelli lucchesi“, tradiční místní recept podobný ravioli.
12:00Dary FrancieTento sladký meloun s růžovou dužinou a výraznou vůní dostal jméno podle obce Lecture v departmentu Gers, kde se tradičně pěstuje.
12:30Blázen na cestáchNa nejslavnější silnici USA číhá na Karla pár úkolů. Některé jsou docela pěkné, některé horší a některé ještě horší. Navštíví mazlící párty, zkusí žít jako Amiš bez všech vymožeností moderní techniky a nakonec bude muset čelit svému strachu z výšek. Dostane sice na vybranou ještě jednu možnost, ale ta je snad ještě horší.
13:30Jamie po italskuŠéfkuchař Jamie Oliver cestuje po Itálii a prozkoumává různé nuance italské kuchyně. Učí se přitom od skutečných mistrů i místních obyvatel.
14:00Čas na Te. Be.Nalaďte se s námi na vánoční vlnu plnou pečení. Tereza Bebarová nás vezme k sobě domů, kam také pozvala mistra sladkých jídel Pepu Maršálka. Společně se pustí do přípravy chlebíčku s citronem a makovou polevou. Pozvání k rozhovoru přes internet přijala herečka Vanda Chaloupková a keramička Andrea Abrahámová.
15:30Lorraine Pascale vás naučí vařitProfesionální šéfkuchařka Lorraine Pascale se snaží pomoci amatérům zlepšit jejich kuchyňské dovednosti.
16:00Moje zahradaMarči Borbáš ukazuje, jak se postarat o zahradu a jak zužitkovat její plody v kuchyni.
16:30Francouzské dobrodružství Jamese MartinaJames Martin začíná cestu v Chateau Cheval Blanc v Saint-Emilion, vrací se do kuchyně Hostellerie de Plaisance, kde před více než 30 lety pracoval jako mladík.V tomto díle připraví steaky s omáčkou Bordelaise, kuře po lovecku a filet z mořského mníka vařený v páře s omáčkou berrue-blanc.
17:00V mysli kuchařeIdeální mix cestování, vaření, historie a vědy. Sledujte různé světové šéfkuchaře a poznejte jejich životní filozofii i kulinářské umění.
17:30Cooking Chef: Recept na lahodné VánoceTradiční vánoční speciality připravované s dávkou fantazie a neodolatelnými kombinacemi snadno dostupných surovin.
18:00Sváteční pečení s MňamK dokonalé oslavě neodmyslitelně patří vůně pečení, která se line z kuchyně a slavnostní tabule, která potěší oči i mlsné jazýčky. Pusťte se do pečení s námi!
18:30Evropská vánoční kuchařkaVíte, jaká jídla neodmyslitelně patří k Vánocům ve Velké Británii? Oblíbeným vánočním pokrmem je pečený krocan. Vánoční pudink je tradiční součástí sváteční tabule v Anglii, Irsku a dalších zemích. Wassail je horký nápoj ze svařeného jablečného moštu, který patří k vánočnímu veselí.
19:00Jóga – Energie životaZhluboka se nadechněte a připravte se na opravdovou lekci jógy. Díky našemu pořadu pochopíte, co může jóga znamenat pro váš život a jak dokáže pozitivně ovlivnit každý den.
20:00Molekulární kuchyně Hestona BlumenthalaNe každý vyznává tradiční kuchařské techniky. Navštivte svět Hestona Blumenthala a jeho molekulární kuchyně. Moderní doba si žádá unikátní styl vaření.
21:00Ainsleyho karibská kuchyněAinsley Harriott je na první ze dvou návštěv Antiguy, kde absolvuje mistrovské kurzy míchání koktejlů a hraní na ocelové bubny z barelů, přičemž se setkává s vedoucím jedné z prvních kapel na ostrově která tyto nástroje používá. Dostane také chuť na karibskou specialitu lambi od Giny které patří stánek s jídlem u silnice a na pláži si namíchá rumový punč při západu slunce.
22:00Indická kuchyně s ParveenouParveen otevírá dveře do své kuchyně a představuje oblíbené rodinné jídlo - jehněčího bhunu s raitou a rýží. Na tržišti v Dillí se pak Parveen setkává s gurmánským průvodcem Anubhavem Saprou. V dalším receptu ze své kuchyně nás Paveen naučí smažit cibulové placičky bhádží.
23:00Lovec chilliPo přistání v Tokiu přihlíží Tyson Mayr přípravě speciální várky místního chilli koření „shimichi“, načež ho vyzkouší na nic netušící veřejnosti. Setkává se s mužem, který znovu objevil starodávnou tokijskou historii chilli papriček a připravuje se na konečnou zastávku své rozžhavené pouti po Tokiu – smrtící mísu ramen s pořádnou dávkou pasty z papriček habanero.
23:30Evropská vánoční kuchařkaVíte, jaká jídla neodmyslitelně patří k Vánocům ve Velké Británii? Oblíbeným vánočním pokrmem je pečený krocan. Vánoční pudink je tradiční součástí sváteční tabule v Anglii, Irsku a dalších zemích. Wassail je horký nápoj ze svařeného jablečného moštu, který patří k vánočnímu veselí.
0:00Čas na Te. Be.Nalaďte se s námi na vánoční vlnu plnou pečení. Tereza Bebarová nás vezme k sobě domů, kam také pozvala mistra sladkých jídel Pepu Maršálka. Společně se pustí do přípravy chlebíčku s citronem a makovou polevou. Pozvání k rozhovoru přes internet přijala herečka Vanda Chaloupková a keramička Andrea Abrahámová.
1:30Sváteční pečení s MňamK dokonalé oslavě neodmyslitelně patří vůně pečení, která se line z kuchyně a slavnostní tabule, která potěší oči i mlsné jazýčky. Pusťte se do pečení s námi!
2:00Cooking Chef: Recept na lahodné VánoceTradiční vánoční speciality připravované s dávkou fantazie a neodolatelnými kombinacemi snadno dostupných surovin.
2:30MinireceptySpousta inspirace pro vaše kuchařské umění.
3:00Jóga – Energie životaZhluboka se nadechněte a připravte se na opravdovou lekci jógy. Díky našemu pořadu pochopíte, co může jóga znamenat pro váš život a jak dokáže pozitivně ovlivnit každý den.
4:00Dolce VitaNavštivte s námi nejkrásnější místa světa!
4:30V mysli kuchařeIdeální mix cestování, vaření, historie a vědy. Sledujte různé světové šéfkuchaře a poznejte jejich životní filozofii i kulinářské umění.
5:00Vaří naši kuchařiNaši sympatičtí kuchaři pro vás připravují pokrmy z lokálních a snadno dostupných ingrediencí.
6:00Vaří naši kuchařiNaši sympatičtí kuchaři pro vás připravují pokrmy z lokálních a snadno dostupných ingrediencí.
7:00V mysli kuchařeIdeální mix cestování, vaření, historie a vědy. Sledujte různé světové šéfkuchaře a poznejte jejich životní filozofii i kulinářské umění.
7:30MinireceptySpousta inspirace pro vaše kuchařské umění.
8:00Jóga – Energie životaZhluboka se nadechněte a připravte se na opravdovou lekci jógy. Díky našemu pořadu pochopíte, co může jóga znamenat pro váš život a jak dokáže pozitivně ovlivnit každý den.
9:00Evropská vánoční kuchařkaVíte, jaká jídla neodmyslitelně patří k Vánocům ve Velké Británii? Oblíbeným vánočním pokrmem je pečený krocan. Vánoční pudink je tradiční součástí sváteční tabule v Anglii, Irsku a dalších zemích. Wassail je horký nápoj ze svařeného jablečného moštu, který patří k vánočnímu veselí.
9:30Blázen na cestáchNa nejslavnější silnici USA číhá na Karla pár úkolů. Některé jsou docela pěkné, některé horší a některé ještě horší. Navštíví mazlící párty, zkusí žít jako Amiš bez všech vymožeností moderní techniky a nakonec bude muset čelit svému strachu z výšek. Dostane sice na vybranou ještě jednu možnost, ale ta je snad ještě horší.
10:30Sváteční pečení s MňamK dokonalé oslavě neodmyslitelně patří vůně pečení, která se line z kuchyně a slavnostní tabule, která potěší oči i mlsné jazýčky. Pusťte se do pečení s námi!
11:00Pizzaři z ParmyPizzaři míří do Monaka, kde Smokey Pete pojede po nejslavnější světové trati Grand Prix, než konečně dorazí do Itálie.
11:30Ainsleyho karibská kuchyněAinsley Harriott je na první ze dvou návštěv Antiguy, kde absolvuje mistrovské kurzy míchání koktejlů a hraní na ocelové bubny z barelů, přičemž se setkává s vedoucím jedné z prvních kapel na ostrově která tyto nástroje používá. Dostane také chuť na karibskou specialitu lambi od Giny které patří stánek s jídlem u silnice a na pláži si namíchá rumový punč při západu slunce.
12:30Indická kuchyně s ParveenouParveen otevírá dveře do své kuchyně a představuje oblíbené rodinné jídlo - jehněčího bhunu s raitou a rýží. Na tržišti v Dillí se pak Parveen setkává s gurmánským průvodcem Anubhavem Saprou. V dalším receptu ze své kuchyně nás Paveen naučí smažit cibulové placičky bhádží.
13:30Lovec chilliPo přistání v Tokiu přihlíží Tyson Mayr přípravě speciální várky místního chilli koření „shimichi“, načež ho vyzkouší na nic netušící veřejnosti. Setkává se s mužem, který znovu objevil starodávnou tokijskou historii chilli papriček a připravuje se na konečnou zastávku své rozžhavené pouti po Tokiu – smrtící mísu ramen s pořádnou dávkou pasty z papriček habanero.
14:00Čas na Te. Be.Nalaďte se s námi na vánoční vlnu plnou pečení. Tereza Bebarová a Josef Maršálek vám dnes ukážou recept na italské zuccotto. Pozvání k on-line rozhovoru přijala autorka značky ručně šitých kabelek Darina Ermisová a módní návrhářka Martina Bok.
15:30Dary FrancieNa ostrově Noirmoutier se pěstuje zvláštní odrůda brambor Bonnottes na polích hnojených mořskými řasami.
16:00Tak chutná ItálieDnes nás Nisha Katona zavede od italského města Lucca, kde zjistí jak chutná místní cizrnová placka, vyzkouší polévku, kterou zde oslavují sklizeň oliv. A také ochutná „tordelli lucchesi“, tradiční místní recept podobný ravioli.
16:30Rybáři z IberieMýty o chobotnicích.
Profesionální rybolov mihulí.
Sušení mořských úhořů v Muxii.
Lufara dravá v katalánském Středomoří.
17:00V mysli kuchařeIdeální mix cestování, vaření, historie a vědy. Sledujte různé světové šéfkuchaře a poznejte jejich životní filozofii i kulinářské umění.
17:30Cooking Chef: Recept na lahodné VánoceTradiční vánoční speciality připravované s dávkou fantazie a neodolatelnými kombinacemi snadno dostupných surovin.
18:00Sváteční pečení s MňamK dokonalé oslavě neodmyslitelně patří vůně pečení, která se line z kuchyně a slavnostní tabule, která potěší oči i mlsné jazýčky. Pusťte se do pečení s námi!
18:30Evropská vánoční kuchařkaVíte, jaká jídla neodmyslitelně patří k Vánocům v Itálii? Oblíbeným vánočním pokrmem jsou ryby. V Římě tradičně připravují úhoře pečené nebo dušené na bílém víně. Na sváteční tabuli rozhodně nesmí chybět panettone, sladký chleba plný rozinek. Typickým nápojem je bílé víno.
19:00Jóga – Energie životaZhluboka se nadechněte a připravte se na opravdovou lekci jógy. Díky našemu pořadu pochopíte, co může jóga znamenat pro váš život a jak dokáže pozitivně ovlivnit každý den.
20:00Moje DubajPojeďte s námi na luxusní výlet do Dubaje.
20:30Lorraine Pascale vás naučí vařitProfesionální šéfkuchařka Lorraine Pascale se snaží pomoci amatérům zlepšit jejich kuchyňské dovednosti.
21:00Billovo jídloOsmačtyřicetiletý Australan Bill Granger je kuchařem samoukem. Původně vystudoval umění a přes svoji brigádu jako číšník se dostal k zálibě k vaření. Nyní vlastní několik restaurací.
21:30Brent Owens objevuje MauriciusPříjezd na krásný Mauricius oslaví Brent místním kari. Indická populace měla obrovský vliv na zdejší kuchyni a domácí kari jsou zde jedinečná.
22:00V Májině kuchyniMaya připravuje romantickou večeři k výročí svatby – mušle se smetanovou omáčkou česnekem a koriandrem. opékané mušle s máslem a polentou, steak z lososa s fettuccine a růžovou omáčkou a jako sladkou tečku čokoládové fondue s malinami a smetanou.
23:00Pravá Itálie s RiccardemZkušený šéfkuchař a úspěšný majitel řady podniků v Praze, Ital Riccardo Lucque, zavede v novém dokumentárním pořadu diváky do svých restaurací a zasvětí je do tajů italské kuchyně.
23:30Evropská vánoční kuchařkaVíte, jaká jídla neodmyslitelně patří k Vánocům v Itálii? Oblíbeným vánočním pokrmem jsou ryby. V Římě tradičně připravují úhoře pečené nebo dušené na bílém víně. Na sváteční tabuli rozhodně nesmí chybět panettone, sladký chleba plný rozinek. Typickým nápojem je bílé víno.
0:00Čas na Te. Be.Nalaďte se s námi na vánoční vlnu plnou pečení. Tereza Bebarová a Josef Maršálek vám dnes ukážou recept na italské zuccotto. Pozvání k on-line rozhovoru přijala autorka značky ručně šitých kabelek Darina Ermisová a módní návrhářka Martina Bok.
1:30Sváteční pečení s MňamK dokonalé oslavě neodmyslitelně patří vůně pečení, která se line z kuchyně a slavnostní tabule, která potěší oči i mlsné jazýčky. Pusťte se do pečení s námi!
2:00Cooking Chef: Recept na lahodné VánoceTradiční vánoční speciality připravované s dávkou fantazie a neodolatelnými kombinacemi snadno dostupných surovin.
2:30MinireceptySpousta inspirace pro vaše kuchařské umění.
3:00Jóga – Energie životaZhluboka se nadechněte a připravte se na opravdovou lekci jógy. Díky našemu pořadu pochopíte, co může jóga znamenat pro váš život a jak dokáže pozitivně ovlivnit každý den.
4:00Dolce VitaNavštivte s námi nejkrásnější místa světa!
4:30V mysli kuchařeIdeální mix cestování, vaření, historie a vědy. Sledujte různé světové šéfkuchaře a poznejte jejich životní filozofii i kulinářské umění.
5:00Vaří naši kuchařiNaši sympatičtí kuchaři pro vás připravují pokrmy z lokálních a snadno dostupných ingrediencí.
6:00Vaří naši kuchařiNaši sympatičtí kuchaři pro vás připravují pokrmy z lokálních a snadno dostupných ingrediencí.
7:00V mysli kuchařeIdeální mix cestování, vaření, historie a vědy. Sledujte různé světové šéfkuchaře a poznejte jejich životní filozofii i kulinářské umění.
7:30MinireceptySpousta inspirace pro vaše kuchařské umění.
8:00Jóga – Energie životaZhluboka se nadechněte a připravte se na opravdovou lekci jógy. Díky našemu pořadu pochopíte, co může jóga znamenat pro váš život a jak dokáže pozitivně ovlivnit každý den.
9:00Evropská vánoční kuchařkaVíte, jaká jídla neodmyslitelně patří k Vánocům v Itálii? Oblíbeným vánočním pokrmem jsou ryby. V Římě tradičně připravují úhoře pečené nebo dušené na bílém víně. Na sváteční tabuli rozhodně nesmí chybět panettone, sladký chleba plný rozinek. Typickým nápojem je bílé víno.
9:30Prostě NigellaLahodné pokrmy pro slavnostní příležitosti od krásné a inspirativní Nigelly.
10:00Moje DubajPojeďte s námi na luxusní výlet do Dubaje.
10:30Sváteční pečení s MňamK dokonalé oslavě neodmyslitelně patří vůně pečení, která se line z kuchyně a slavnostní tabule, která potěší oči i mlsné jazýčky. Pusťte se do pečení s námi!
11:00Billovo jídloOsmačtyřicetiletý Australan Bill Granger je kuchařem samoukem. Původně vystudoval umění a přes svoji brigádu jako číšník se dostal k zálibě k vaření. Nyní vlastní několik restaurací.
11:30Brent Owens objevuje MauriciusPříjezd na krásný Mauricius oslaví Brent místním kari. Indická populace měla obrovský vliv na zdejší kuchyni a domácí kari jsou zde jedinečná.
12:00Dary FrancieNa ostrově Noirmoutier se pěstuje zvláštní odrůda brambor Bonnottes na polích hnojených mořskými řasami.
12:30V Májině kuchyniMaya připravuje romantickou večeři k výročí svatby – mušle se smetanovou omáčkou česnekem a koriandrem. opékané mušle s máslem a polentou, steak z lososa s fettuccine a růžovou omáčkou a jako sladkou tečku čokoládové fondue s malinami a smetanou.
13:30Pravá Itálie s RiccardemZkušený šéfkuchař a úspěšný majitel řady podniků v Praze, Ital Riccardo Lucque, zavede v novém dokumentárním pořadu diváky do svých restaurací a zasvětí je do tajů italské kuchyně.
14:00Čas na Te. Be.Nalaďte se s námi na vánoční vlnu plnou pečení. Tereza Bebarová a Josef Maršálek dnes připraví jablka v žuapnu. Pozvání k rozhovoru přijal kadeřník s vášní pro pečení Jan Jirka.
15:30Lorraine Pascale vás naučí vařitProfesionální šéfkuchařka Lorraine Pascale se snaží pomoci amatérům zlepšit jejich kuchyňské dovednosti.
16:00Ainsleyho karibská kuchyněAinsley Harriott je na první ze dvou návštěv Antiguy, kde absolvuje mistrovské kurzy míchání koktejlů a hraní na ocelové bubny z barelů, přičemž se setkává s vedoucím jedné z prvních kapel na ostrově která tyto nástroje používá. Dostane také chuť na karibskou specialitu lambi od Giny které patří stánek s jídlem u silnice a na pláži si namíchá rumový punč při západu slunce.
17:00V mysli kuchařeIdeální mix cestování, vaření, historie a vědy. Sledujte různé světové šéfkuchaře a poznejte jejich životní filozofii i kulinářské umění.
17:30Cooking Chef: Recept na lahodné VánoceTradiční vánoční speciality připravované s dávkou fantazie a neodolatelnými kombinacemi snadno dostupných surovin.
18:00Sváteční pečení s MňamK dokonalé oslavě neodmyslitelně patří vůně pečení, která se line z kuchyně a slavnostní tabule, která potěší oči i mlsné jazýčky. Pusťte se do pečení s námi!
18:30Evropská vánoční kuchařkaVíte, jaká jídla neodmyslitelně patří k Vánocům v Dánsku? Oblíbeným vánočním pokrmem jsou masové koule. Na sváteční tabuli rozhodně nesmí chybět tradiční dánské koblížky aebleskiver. Typickým nápojem je pivo.
19:00Jóga – Energie životaZhluboka se nadechněte a připravte se na opravdovou lekci jógy. Díky našemu pořadu pochopíte, co může jóga znamenat pro váš život a jak dokáže pozitivně ovlivnit každý den.
20:00Luxusní delikatesyJames Wong zve diváky na neobvyklou cestu kolem světa za nejdražšími jídly, které lze na naší planetě dostat.
20:30Kylie Kwong: Moje ČínaČínsko-australská šéfkuchařka cestuje po Číně a zkoumá regionální jídla a chutě.
21:00Anglické VánocePřipravte cukroví, bublinky a dopřejte si Anglické Vánoce. V dnešním díle šéfkuchaři Paul Ainsworth a Catherine Fulvio připraví dokonalé pečené hovězí žebro a karamelový pudink. Do vaření tentokrát zapojí herečku a zpěvačku Martine McCutcheon známou z filmu Láska nebeská.
22:00Chef Lignac po francouzskuV barvitém kraji Provence-Alpes-Côte d'Azur zkouší Cyril Lignac vařit kapsy ze skopového i tradiční provensálskou rybí polévku bouillabaisse. Šplhá i griluje na útesech přímo u Marseille, loví a griluje drozdy s místními lovci. Soutěží v pečení rybího koláče pissaladière a nakonec odhaluje tajemství černých lanýžů.
23:30Evropská vánoční kuchařkaVíte, jaká jídla neodmyslitelně patří k Vánocům v Dánsku? Oblíbeným vánočním pokrmem jsou masové koule. Na sváteční tabuli rozhodně nesmí chybět tradiční dánské koblížky aebleskiver. Typickým nápojem je pivo.
0:00Čas na Te. Be.Nalaďte se s námi na vánoční vlnu plnou pečení. Tereza Bebarová a Josef Maršálek dnes připraví jablka v žuapnu. Pozvání k rozhovoru přijal kadeřník s vášní pro pečení Jan Jirka.
1:30Sváteční pečení s MňamK dokonalé oslavě neodmyslitelně patří vůně pečení, která se line z kuchyně a slavnostní tabule, která potěší oči i mlsné jazýčky. Pusťte se do pečení s námi!
2:00Cooking Chef: Recept na lahodné VánoceTradiční vánoční speciality připravované s dávkou fantazie a neodolatelnými kombinacemi snadno dostupných surovin.
2:30MinireceptySpousta inspirace pro vaše kuchařské umění.
3:00Jóga – Energie životaZhluboka se nadechněte a připravte se na opravdovou lekci jógy. Díky našemu pořadu pochopíte, co může jóga znamenat pro váš život a jak dokáže pozitivně ovlivnit každý den.
4:00Dolce VitaNavštivte s námi nejkrásnější místa světa!
4:30V mysli kuchařeIdeální mix cestování, vaření, historie a vědy. Sledujte různé světové šéfkuchaře a poznejte jejich životní filozofii i kulinářské umění.
5:00Vaří naši kuchařiNaši sympatičtí kuchaři pro vás připravují pokrmy z lokálních a snadno dostupných ingrediencí.
6:00Vaří naši kuchařiNaši sympatičtí kuchaři pro vás připravují pokrmy z lokálních a snadno dostupných ingrediencí.
7:00Pravá Itálie s RiccardemZkušený šéfkuchař a úspěšný majitel řady podniků v Praze, Ital Riccardo Lucque, zavede v novém dokumentárním pořadu diváky do svých restaurací a zasvětí je do tajů italské kuchyně.
7:30MinireceptySpousta inspirace pro vaše kuchařské umění.
8:00Anglické VánocePřipravte cukroví, bublinky a dopřejte si Anglické Vánoce. V dnešním díle šéfkuchaři Paul Ainsworth a Catherine Fulvio připraví dokonalé pečené hovězí žebro a karamelový pudink. Do vaření tentokrát zapojí herečku a zpěvačku Martine McCutcheon známou z filmu Láska nebeská.
9:00Holky v kuchyniHerečka a zpěvačka Haylie Duff sdílí recepty na pečení a vaření a příběhy o svém životě, rodině a přátelích.
9:30Dobroty Sofie DahlovéBývalá modelka Sophie Dahlová, vnučka autora Roalda Dahla a herečky Patricie Neal, sdílí nápady na přípravu jídel souvisejících s náladami.
10:00Cooking Chef: Recept na lahodné VánoceTradiční vánoční speciality připravované s dávkou fantazie a neodolatelnými kombinacemi snadno dostupných surovin.
10:30Sváteční pečení s MňamK dokonalé oslavě neodmyslitelně patří vůně pečení, která se line z kuchyně a slavnostní tabule, která potěší oči i mlsné jazýčky. Pusťte se do pečení s námi!
11:00Pečeme s MarthouNaučte se vytvářet ty nejlepší dezerty a dobroty u sebe doma. Martha Stewart se s vámi podělí o nejlepší tipy a techniky pečení, které vám dodají sebevědomí při vytváření lahodného pečiva.
11:30Prostě NigellaLahodné pokrmy pro slavnostní příležitosti od krásné a inspirativní Nigelly.
12:00Annabel Langbein: U mě na zahrádceAnnabel potřebuje doplnit jednu ze svých nezbytností ve spíži – med. Vydá se tedy za Alexandrou pro její oblíbený bio med a cestou se naučí pár tipů pro vaření s touto sladkou pochoutkou.
12:30Jamieho revoluce ve stravováníPopulární seriál o boji proti fast foodům a obezitě v Los Angeles. Jamie udělá vše proto, aby propagoval zdravé stravovací návyky a vaření!
13:30Moje DubajPojeďte s námi na luxusní výlet do Dubaje.
14:00Čas na Te. Be.Nalaďte se s námi na vánoční vlnu plnou pečení. Tereza Bebarová a Josef Maršálek ukážou, jak připravit griliášové tyčinky s jahodovým krémem. Pozvání k rozhovoru přes internet do dnešního dílu přijala aranžérka Terezka Rak a interiérová designérka Gabriela Bakešová.
15:30Kylie Kwong: Moje ČínaČínsko-australská šéfkuchařka cestuje po Číně a zkoumá regionální jídla a chutě.
16:00Billovo jídloOsmačtyřicetiletý Australan Bill Granger je kuchařem samoukem. Původně vystudoval umění a přes svoji brigádu jako číšník se dostal k zálibě k vaření. Nyní vlastní několik restaurací.
16:30Luxusní delikatesyJames Wong zve diváky na neobvyklou cestu kolem světa za nejdražšími jídly, které lze na naší planetě dostat.
17:00Cooking Chef: Recept na lahodné VánoceTradiční vánoční speciality připravované s dávkou fantazie a neodolatelnými kombinacemi snadno dostupných surovin.
17:30Evropská vánoční kuchařkaVíte, jaká jídla neodmyslitelně patří k Vánocům ve Španělsku? Mezi typické vánoční sladkosti patří turrón, cukrovinka z medu a pražených mandlí. Na sváteční tabuli dále nechybí sangría a consommé, což je silný masový vývar.
18:00Sváteční pečení s MňamK dokonalé oslavě neodmyslitelně patří vůně pečení, která se line z kuchyně a slavnostní tabule, která potěší oči i mlsné jazýčky. Pusťte se do pečení s námi!
18:30Evropská vánoční kuchařkaVíte, jaká jídla neodmyslitelně patří k Vánocům v Německu? Oblíbeným vánočním pokrmem je husa nebo kachna s červeným zelím a bramborovým knedlíkem. Na sváteční tabuli rozhodně nesmí chybět perníčky. Typickým nápojem je svařené víno.
19:00Škola vaření s Marthou StewartovouPořad inspirovaný stejnojmenným bestsellerem, poskytne domácím kuchařům mistrovský kulinářský kurz. Ukáže, jak na pečení a pošírování až po dušení a blanšírování.
19:30Nebesky dobréPořad, který ocení všichni příznivci sladkého.
20:00Brent Owens objevuje MauriciusPříjezd na krásný Mauricius oslaví Brent místním kari. Indická populace měla obrovský vliv na zdejší kuchyni a domácí kari jsou zde jedinečná.
20:30Lorraine Pascale vás naučí vařitProfesionální šéfkuchařka Lorraine Pascale se snaží pomoci amatérům zlepšit jejich kuchyňské dovednosti.
21:00Anglické VánocePřipravte cukroví, bublinky a dopřejte si Anglické Vánoce. V dnešním díle šéfkuchaři Paul Ainsworth a Catherine Fulvio připraví skotská vejce a lahodnou pečenou šunku s pikantní polevou z balzamikového octa. Do vaření tentokrát zapojí herce Christophera Bigginse.
22:00Annabel Langbein: U mě na zahrádceAnnabel potřebuje doplnit jednu ze svých nezbytností ve spíži – med. Vydá se tedy za Alexandrou pro její oblíbený bio med a cestou se naučí pár tipů pro vaření s touto sladkou pochoutkou.
22:30Holky v kuchyniHerečka a zpěvačka Haylie Duff sdílí recepty na pečení a vaření a příběhy o svém životě, rodině a přátelích.
23:00Dobroty Sofie DahlovéBývalá modelka Sophie Dahlová, vnučka autora Roalda Dahla a herečky Patricie Neal, sdílí nápady na přípravu jídel souvisejících s náladami.
23:30Škola vaření s Marthou StewartovouPořad inspirovaný stejnojmenným bestsellerem, poskytne domácím kuchařům mistrovský kulinářský kurz. Ukáže, jak na pečení a pošírování až po dušení a blanšírování.
0:00Čas na Te. Be.Nalaďte se s námi na vánoční vlnu plnou pečení. Tereza Bebarová a Josef Maršálek ukážou, jak připravit griliášové tyčinky s jahodovým krémem. Pozvání k rozhovoru přes internet do dnešního dílu přijala aranžérka Terezka Rak a interiérová designérka Gabriela Bakešová.
1:30V Májině kuchyniMaya připravuje romantickou večeři k výročí svatby – mušle se smetanovou omáčkou česnekem a koriandrem. opékané mušle s máslem a polentou, steak z lososa s fettuccine a růžovou omáčkou a jako sladkou tečku čokoládové fondue s malinami a smetanou.
2:30MinireceptySpousta inspirace pro vaše kuchařské umění.
3:00Jamieho revoluce ve stravováníPopulární seriál o boji proti fast foodům a obezitě v Los Angeles. Jamie udělá vše proto, aby propagoval zdravé stravovací návyky a vaření!
4:00Dolce VitaNavštivte s námi nejkrásnější místa světa!
4:30Sváteční pečení s MňamK dokonalé oslavě neodmyslitelně patří vůně pečení, která se line z kuchyně a slavnostní tabule, která potěší oči i mlsné jazýčky. Pusťte se do pečení s námi!
5:00Vaří naši kuchařiNaši sympatičtí kuchaři pro vás připravují pokrmy z lokálních a snadno dostupných ingrediencí.
6:00Vaří naši kuchařiNaši sympatičtí kuchaři pro vás připravují pokrmy z lokálních a snadno dostupných ingrediencí.
7:00Luxusní delikatesyJames Wong zve diváky na neobvyklou cestu kolem světa za nejdražšími jídly, které lze na naší planetě dostat.
7:30MinireceptySpousta inspirace pro vaše kuchařské umění.
8:00Anglické VánocePřipravte cukroví, bublinky a dopřejte si Anglické Vánoce. V dnešním díle šéfkuchaři Paul Ainsworth a Catherine Fulvio připraví skotská vejce a lahodnou pečenou šunku s pikantní polevou z balzamikového octa. Do vaření tentokrát zapojí herce Christophera Bigginse.
9:00Holky v kuchyniHerečka a zpěvačka Haylie Duff sdílí recepty na pečení a vaření a příběhy o svém životě, rodině a přátelích.
9:30Dobroty Sofie DahlovéBývalá modelka Sophie Dahlová, vnučka autora Roalda Dahla a herečky Patricie Neal, sdílí nápady na přípravu jídel souvisejících s náladami.
10:00Cooking Chef: Recept na lahodné VánoceTradiční vánoční speciality připravované s dávkou fantazie a neodolatelnými kombinacemi snadno dostupných surovin.
10:30Sváteční pečení s MňamK dokonalé oslavě neodmyslitelně patří vůně pečení, která se line z kuchyně a slavnostní tabule, která potěší oči i mlsné jazýčky. Pusťte se do pečení s námi!
11:00Nebesky dobréPořad, který ocení všichni příznivci sladkého.
11:30Billovo jídloOsmačtyřicetiletý Australan Bill Granger je kuchařem samoukem. Původně vystudoval umění a přes svoji brigádu jako číšník se dostal k zálibě k vaření. Nyní vlastní několik restaurací.
12:00Annabel Langbein: U mě na zahrádceKuchařka a spisovatelka Annabel Langbeinová vás zve na Nový Zéland, do své idylické chaty na břehu jezera Wanaka, kde připravuje jednoduchá, zdravá a chutná jídla pro rodinu a přátele.
12:30Chef Lignac po francouzskuV barvitém kraji Provence-Alpes-Côte d'Azur zkouší Cyril Lignac vařit kapsy ze skopového i tradiční provensálskou rybí polévku bouillabaisse. Šplhá i griluje na útesech přímo u Marseille, loví a griluje drozdy s místními lovci. Soutěží v pečení rybího koláče pissaladière a nakonec odhaluje tajemství černých lanýžů.
14:00Čas na Te. Be.Nalaďte se s námi na vánoční vlnu plnou pečení. Tereza Bebarová a Josef Maršálek upečou sněhové ježky s pařížským krémem a ovocem. Pozvání k rozhovoru přes internet přijala pekařka Veronika Hanáková, která v Mohelnici pracuje na otevření své kavárny, a interiérová designérka Gabriela Bakešová.
15:30Lorraine Pascale vás naučí vařitProfesionální šéfkuchařka Lorraine Pascale se snaží pomoci amatérům zlepšit jejich kuchyňské dovednosti.
16:00Pečeme s MarthouNaučte se vytvářet ty nejlepší dezerty a dobroty u sebe doma. Martha Stewart se s vámi podělí o nejlepší tipy a techniky pečení, které vám dodají sebevědomí při vytváření lahodného pečiva.
16:30Pravá Itálie s RiccardemZkušený šéfkuchař a úspěšný majitel řady podniků v Praze, Ital Riccardo Lucque, zavede v novém dokumentárním pořadu diváky do svých restaurací a zasvětí je do tajů italské kuchyně.
17:00Cooking Chef: Recept na lahodné VánoceTradiční vánoční speciality připravované s dávkou fantazie a neodolatelnými kombinacemi snadno dostupných surovin.
17:30Evropská vánoční kuchařkaVíte, jaká jídla neodmyslitelně patří k Vánocům ve Velké Británii? Oblíbeným vánočním pokrmem je pečený krocan. Vánoční pudink je tradiční součástí sváteční tabule v Anglii, Irsku a dalších zemích. Wassail je horký nápoj ze svařeného jablečného moštu, který patří k vánočnímu veselí.
18:00Sváteční pečení s MňamK dokonalé oslavě neodmyslitelně patří vůně pečení, která se line z kuchyně a slavnostní tabule, která potěší oči i mlsné jazýčky. Pusťte se do pečení s námi!
18:30Evropská vánoční kuchařkaVíte, jaká jídla neodmyslitelně patří k Vánocům v Itálii? Oblíbeným vánočním pokrmem jsou ryby. V Římě tradičně připravují úhoře pečené nebo dušené na bílém víně. Na sváteční tabuli rozhodně nesmí chybět panettone, sladký chleba plný rozinek. Typickým nápojem je bílé víno.
19:00Škola vaření s Marthou StewartovouPořad inspirovaný stejnojmenným bestsellerem, poskytne domácím kuchařům mistrovský kulinářský kurz. Ukáže, jak na pečení a pošírování až po dušení a blanšírování.
19:30Evropská vánoční kuchařkaVíte, jaká jídla neodmyslitelně patří k Vánocům v Dánsku? Oblíbeným vánočním pokrmem jsou masové koule. Na sváteční tabuli rozhodně nesmí chybět tradiční dánské koblížky aebleskiver. Typickým nápojem je pivo.
20:00Molekulární kuchyně Hestona BlumenthalaNe každý vyznává tradiční kuchařské techniky. Navštivte svět Hestona Blumenthala a jeho molekulární kuchyně. Moderní doba si žádá unikátní styl vaření.
21:00Všechny chutě MaďarskaTradiční i méně známá jídla maďarské kuchyně. Pořad nejen pro milovníky pálivých jídel.
22:00Annabel Langbein: U mě na zahrádceKuchařka a spisovatelka Annabel Langbeinová vás zve na Nový Zéland, do své idylické chaty na břehu jezera Wanaka, kde připravuje jednoduchá, zdravá a chutná jídla pro rodinu a přátele.
22:30Holky v kuchyniHerečka a zpěvačka Haylie Duff sdílí recepty na pečení a vaření a příběhy o svém životě, rodině a přátelích.
23:00Dobroty Sofie DahlovéBývalá modelka Sophie Dahlová, vnučka autora Roalda Dahla a herečky Patricie Neal, sdílí nápady na přípravu jídel souvisejících s náladami.
23:30Škola vaření s Marthou StewartovouPořad inspirovaný stejnojmenným bestsellerem, poskytne domácím kuchařům mistrovský kulinářský kurz. Ukáže, jak na pečení a pošírování až po dušení a blanšírování.
0:00Čas na Te. Be.Nalaďte se s námi na vánoční vlnu plnou pečení. Tereza Bebarová a Josef Maršálek upečou sněhové ježky s pařížským krémem a ovocem. Pozvání k rozhovoru přes internet přijala pekařka Veronika Hanáková, která v Mohelnici pracuje na otevření své kavárny, a interiérová designérka Gabriela Bakešová.
1:30Chef Lignac po francouzskuV barvitém kraji Provence-Alpes-Côte d'Azur zkouší Cyril Lignac vařit kapsy ze skopového i tradiční provensálskou rybí polévku bouillabaisse. Šplhá i griluje na útesech přímo u Marseille, loví a griluje drozdy s místními lovci. Soutěží v pečení rybího koláče pissaladière a nakonec odhaluje tajemství černých lanýžů.
3:00Všechny chutě MaďarskaTradiční i méně známá jídla maďarské kuchyně. Pořad nejen pro milovníky pálivých jídel.
4:00Dolce VitaNavštivte s námi nejkrásnější místa světa!
4:30Sváteční pečení s MňamK dokonalé oslavě neodmyslitelně patří vůně pečení, která se line z kuchyně a slavnostní tabule, která potěší oči i mlsné jazýčky. Pusťte se do pečení s námi!
5:00Vaří naši kuchařiNaši sympatičtí kuchaři pro vás připravují pokrmy z lokálních a snadno dostupných ingrediencí.