První zmínky o smažených cibulových kolečkách pocházejí z New Yorku z roku 1933. Od té doby si našly svoje místo nejen v americké kuchyni. Objevte také další americké recepty známých kuchařek Marthy Stewart a Haylie Duff, které můžete sledovat pravidelně v televizi Mňam.
Ingredience
- 1 vajíčko
- 1/4 hrnku slunečnicového oleje
- 1 hrnek mléka
- 1 hrnek mouky
- 1/2 lžičky soli
- 1 lžička kypřícího prášku
- 2 velké cibule, nakrájené na kolečka
- 1/2 hrnku mouky na obalení
- olej na smažení
Postup
1. V robotu smíchejte vejce, olej a mléko.
2. Přidejte suché ingredience (hrnek mouky, sůl a kypřící prášek). Těsto míchejte, dokud nebude krásně hladké.
3. Obalte cibuli v mouce a následně v těstu.
4. Smažte z obou stran dozlatova.
Vyzkoušejte také další americké recepty: