Tento dezert s čarovným názvem vás jistě okouzlí. Nebojte se, nebudeme při jeho přípravě experimentovat. Je překvapivě velmi jednoduchý. Na Novém Zélandu si Hokey Pokey ti největší labužnící lámou do vanilkové zmrzliny. Inspirujte se dalšími novozélandskými recepty v pořadech Annabel Langbein, které vysílá Mňam TV.
Ingredience
- 100 g moučkového cukru
- 4 lžíce javorového sirupu
- 1/2 lžičky jedné sody
Postup
1. V hrnci smíchejte cukr a javorový sirup. Poté ho dejte na plotnu a nechte cukr rozpustit. Po chvíli míchání vám směs začne bublat. V tu chvíli sejměte hrnec z plotny.
2. Přimíchejte sodu. Směs se nafoukne. Přeneste ji na pečicí papír.
3. Buď ji můžete vytvarovat jako sušenky nebo ji nechat tak jak je a později ji rozlámat.
Připravte si další recepty inspirované Novým Zélandem: