Když přijedete na Nový Zéland, budete překvapeni množstvím variací receptů s jehněčím masem. To si můžete připravit podle jednoho z našich receptů. A my vám k němu doporučujeme ochutnat mátovou omáčku, kterou si připravte předem a pak ji jen v případě potřeby vytáhněte z lednice. Dalšími novozélandskými recepty se inspirujte v pořadech Annabel Langbein na Mňam TV.
Ingredience
- 1 hrnek bílého vinného octa
- 1/4 hrnku cukru
- 1 hrnek mátových listů
Postup
1. Smíchejte vinný ocet s cukrem. Přiveďte k varu a odstavte z plamene. 2. Přidejte nasekané mátové listy a promíchejte. Nechte odstát. 3. Až mátové listy ochutí omáčku podle vašich představ, přeceďte je. 4. Nalijte do misky s víkem a dejte do ledničky. 5. Omáčku podávejte ke grilovanému jehněčímu.
Připravte si další novozélandské recepty: