V jakém městě pořádáte kurzy vaření?
V Brně. Mám vypsáno opravdu spoustu různých kurzů, a to až do začátku ledna. Jsou tam například ryby, hovězí, vepřové, drůbeží maso, je tam zelenina, jsou tam luštěniny, polévky, steaky, je toho hodně.
Prozraďte nám, jaká je vaše nejoblíbenější kuchyně?
Já strašně ráda dělám z masa, ať už je to minutkové, steaky nebo dlouho pečené, vařené, omáčky, takže já řeknu maso a kuchyně jako taková, to mám ráda Asii.
Na závěr se vás zeptám stejně jako vaší kolegyně Ester. MasterChef Česko vám pomohl nastartovat kariéru v gastronomii, jaký sen máte teď?
Já se teď nejvíc chci zdokonalovat v tom, co dělám, naučit se víc. Když třeba vařím něco ze staročeské kuchyně, tak bych se o ní chtěla dozvědět víc do hloubky. Mým přáním je třeba vařit staročeskou polévku tak, jak se vařila kdysi. Přenést ten tehdejší um do dnešní doby.