Palačinka nebo omeleta už je mírně okoukaná, teď je totálně in nadýchaná pompézní souflé palačinka!
Medový toast jako obměna klasických amerických palačinek s javorovým sirupem. Toast zahrnete (láskou především 🙂 například zakysanou smetanou, velkou hrstí čerstvého ovoce a navrch přelijete medem.
Koblížky se zmrzlinou Ube. Už jste o ní slyšeli? Ube marmeládu začali připravovat z fialových brambor na Filipínách. Žádný div, že získala takovou pozornost, zvlášť na instagramu. Barvička opravdu září!
Koktejly s extraktem z jedlých bylin si letos také získaly velkou popularitu. Extrakt dodá drinkům nezaměnitelnou vůni!
Těstoviny zbarvené olihněmi. Zní to nevábně, o to lépe to chutná. Nebojte se vyzkoušet, v kombinaci s mořskými plody chutnají báječně!