Devětačtyřicetiletá australská kuchařka čínského původu zasvětí diváky do tradiční i moderní čínské kuchyně. Z Číny se do Austrálie přestěhovali její prarodiče. Kylie díky své matce a babičce, které vyznávaly čínské tradice, pronikla do tajů čínské gastronomie. Díky tomuto velkému koníčku může cenné informace o vaření předat i vám, divákům. V Austrálii je známá pro publikaci kuchařských knih, jako moderátorka pořadů o vaření a majitelka vyhlášených restaurací.
Ve své restauraci v Austrálii si Kylie zakládá na používání organických a biodynamických potravin. Tyto potraviny jsou pěstovány šetrným způsobem k půdě, zvířatům a k přírodě jako celku. Biodynamické zemědělství navíc pracuje s léčivými přírodními silami. Farmáři se svou prací snaží uzdravovat zemi a přitom pěstovat zdraví prospěšné plodiny. „Používáme pouze biodynamické ovoce, zeleninu, maso a těstoviny. Všechny naše omáčky, cukr, octy a ocele jsou organického původu a stejně tak naše čaje, káva a čokoláda jsou Fair Trade,“ říká Kylie.
Kylie je oddaná Buddhismu a jejím cílem je, aby její kuchyně reflektovala to, v co věří.