Křesťanské Velikonoce, oslava jara a českého designu, to jsou hlavní témata dubnového vydání časopisu F.O.O.D. O duchu křesťanských svátků si povídal šéfredaktor Jiří Hilgart s bosým karmelitánem Petrem Glogarem z kláštera Fortna.
Prostřít si můžete na porcelánu vizionáře našeho designu Maxima Velčovského a na parádních kouscích tradiční porcelánky Thun, stůl pak rozzářit sklem nejstarší rodinné sklárny Rückl. Připraveny jsou recepty z bylinek a jarní zeleniny včetně proslulých salátů „s rodokmenem“, na kuřata z Bufetu Karlín, který má pod palcem šéfkuchař Petr Benda, sladké velikonoční drobnosti Veroniky Fremd i skvělá jídla, která lze uvařit, když začnete zpracovávat zásoby v mrazáku.
Létající barman Lukáš Benjamin Bros vás provede pražírnou kávy a vysvětlí, proč chutná tak, jak chutná. Navnaděné chutě pak uspokojí sladké kávové dezerty. Zalistovat si můžete v krásné designové kuchařce Pavla Berkyho, finalisty soutěže MasterChef Česko, a zasnít u bedekru, který vás zavede na Island.