Inspirujte se recepty z imnam.cz a připravte na Silvestra něco nového. Třeba se naučíte nový postup nebo ochutnáte novou kombinaci chutí!
Krem di fegatini a sýrová pomazánka
Pokud přemýšlíte, jak byste přeložili název následující lahůdky, nejedná se o obyčejnou „játrovou paštiku“. Tento pokrm je totiž tak nadýchaný a jemný jako ten nejjemnější krém. Určitě ho zařaďte jako luxusní předkrm do vašeho svátečního menu. Podávejte namazané na křupavé bagetě právě vytažené z trouby.
Vaječné chlebíčky s ředkvičkami a pancettou
Míchaná vajíčka nepatří jen do snídaňového menu, o tom vás přesvědčí Tetovaný chef ve videoreceptu.
Odlehčená pomazánka s cuketou bez majonézy
Pokud si chcete na Silvestra připravit lehčí pomazánku, vyzkoušejte cuketovou!
Řecké dakos můžete připravit jako fingerfood
Typický řecký předkrm se může stát součástí vašeho silvestrovského menu.
Mají je rádi především děti, a to i ty, které normálně cibuli nejí, tak to vyzkoušejte. Připravte si k nim dip například z jogurtu, majonézy, nastrouhané okurky a česneku.
Zkuste místo klasických brambor použít k přípravě hranolek batáty, budete příjemně překvapeni. Jezte je ale ještě teplé, když vychladnou, ztratí svoje kouzlo.
Neumíme si představit Silvestr bez česneku, česneková bageta je skvělou přílohou k obloženým talířům.