iMnam.cz
  • Mňam TV
    • Novinky
    • Pořady
    • Jak naladit v TV?
    • Kariéra
  • Recepty
    • Josefovy recepty z pořadu Čas na TE.BE.
    • Předkrmy
    • Polévky
    • Saláty
    • Těstoviny
    • Maso
    • Ryby a mořské plody
    • Vegetariánské
    • Dezerty
    • Nápoje
  • Inspirace
    • Suroviny
    • Postupy při vaření
    • Novinky v gastronomii
    • Směry ve výživě
    • Vychytávky při vaření
  • Kuchyň
    • Testujeme za vás
    • Tipy pro hospodyňky
  • Zdraví
  • Soutěže
  • Škola vaření
    • Vaření
    • Pečení
    • Diváci se ptají
  • Hobby TV – to nejlepší pro Váš domov
  • Mňau TV – pro všechny milovníky zvířátek
  • Hobby Shop – nákupní galerie

iMnam.cz

  • Mňam TV
    • Novinky
    • Pořady
    • Jak naladit v TV?
    • Kariéra
  • Recepty
    • Josefovy recepty z pořadu Čas na TE.BE.
    • Předkrmy
    • Polévky
    • Saláty
    • Těstoviny
    • Maso
    • Ryby a mořské plody
    • Vegetariánské
    • Dezerty
    • Nápoje
  • Inspirace
    • Suroviny
    • Postupy při vaření
    • Novinky v gastronomii
    • Směry ve výživě
    • Vychytávky při vaření
  • Kuchyň
    • Testujeme za vás
    • Tipy pro hospodyňky
  • Zdraví
  • Soutěže
  • Škola vaření
    • Vaření
    • Pečení
    • Diváci se ptají
Burger

Vyzkoušejte: Burger z černých fazolí a žampionů

Zkusili jsme super recept na veganský burger, proto ho s vámi hned musíme sdílet. Žampiony osmahnuté dozlatova v kombinaci s černými fazolemi jsou skvělou dvojkou. Když ho ještě doplníte domácí omáčkou, třeba z veganské majonézy, burger nemá chybu!

Suroviny:

  • 1 hrníček černých fazolí
  • 2 lžíce mletých lněných semínek
  • 1 lžička tymiánu
  • 1 lžíce miso pasty
  • 1 lžíce kmínu
  • hrst žampionů
  • ½ červené cibule
  • hrst vlašských ořechů
  • 4 lžíce olivového oleje
  • sůl
  • pepř

Postup:

  1. Rozmixujte fazole, miso pastu a koření.
  2. Očištěné žampiony osmahněte, osolte a opepřete.
  3. Nakrájejte cibuli najemno.
  4. Smíchejte rozmixovanou směs s cibulí, žampiony, nasekanými ořechy, lněnými semínky, dochuťte.
  5. Smažte na olivovém oleji 5 minut z každé strany.
Vyzkoušejte: Burger z černých fazolí a žampionů was last modified: 30 června, 2020 by Kateřina Fišerová
Kateřina Fišerová

Mohlo by vás zajímat

VIDEORECEPT: Mexický brunch

Jídlo z jednoho hrnce: Těstoviny s žampiony a cuketou

Quiche

Zpátky na dovolenou: Cuketový quiche s ricottou

Mňam tip na dnešní večeři: Mozzarellové krokety s rajčatovou salsou

Pečená zelenina s jugurtem

VIDEORECEPT: Pečená zelenina s jogurtem a chia semínky

VIDEORECEPT: Tempeh se zeleninou

Partneři

ZNÁTE Z TV

  • Hit internetu: Banánové slupky chutnají jako slanina!

  • Méně známá, za to však chutná mrkvová polévka

  • Smažený česnek z mikrovlnky: To musíte ochutnat!

  • Fialka

    Vyrobte si domácí fialkový cukr!

  • Karamelový cheesecake, kterému neodoláte!

  • restaurace

    Zajímavosti ze světa: Kde zaplatíte nejvyšší spropitné?

Tipy pro zdraví

  • Potraviny, které zařaďte do svého jídelníčku

    Posilovače imunitního systému: Zařaďte tyto potraviny do vašeho jídelníčku

  • únava

    Pozor na tato jídla – tajně vám ubírají energii!

  • Energie

    Tato jídla vás nabijí energií!

  • homeoffice

    5 věcí, které zefektivní vaši práci na homeoffice

  • Další tipy na skvělé svačiny do školy!

Mňam TV

Mňam TV

Provozovatelem televizního vysílání programu Mňam TV je společnost S & P Broadcasting a. s., se sídlem Dukelských hrdinů 976/12, 170 00, Praha 7, Holešovice, IČ: 04117310 („SPB“).

S SPB můžete kdykoliv navázat kontakt na shora uvedené adrese sídla nebo v běžné pracovní době na telefonním čísle: +420 736 102 018, případně na emailové adrese info@spbroadcasting.cz

Orgánem dohledu nad provozováním televizního vysílání programu Mňam TV je Rada pro rozhlasové a televizní vysílání, Škrétova 44/6, 120 00  Praha 2, Česká republika, www.rrtv.cz

iMnam.cz

  • Novinky
  • Osobnosti
  • Jak naladit v TV?
  • Pořady
  • Program
  • Kariéra
  • Kontakt
Facebook Instagram Youtube Email

2021 © S&P Broadcasting a.s., Dukelských hrdinů 976/12, 170 00, Praha 7. Všechna práva vyhrazena.