Ostatní kategorie v Anketě Zlatý kuchař
Zlatý zahraniční kuchař: Christian Duy Chu, Levitate
Objev roku: Vojtěch Petržela, Juniorský národní tým AKC, menu pro jídelní vozy Českých drah
Síň slávy: Václav Košnář, do r. 2017 Farma Košík
Zlatý cukrář: Josef Maršálek, freelence
Volba veřejnosti: Jan Kaplan, Dvůr Hoffmeister, Číčovice
Kompletní seznam všech oceněných kuchařů najdete na www.zlatykuchar.cz a na www.gastroahotel.cz
Výsledky v kategorii Zlatý kuchař 2018 – pořadí a bodové hodnocení:
- Přemek Forejt (Entrée Olomouc) 108
- Jan Punčochář (Grand Cru, v letošním roce U Matěje) 90
- Radek David (La Veranda, Babiččina zahrada) 77
- Jiří Štift ((Sia) 72
- Marek Šáda (Bellevue) 71
- Michal Göth (Miura Čeladná) 69
- Radek Kašpárek Radek Kašpárek (Field) 69
- Martin Svatek (Goldie Tábor) 67
- Oldřich Sahajdák (La Degustation) 64
- Pavel Sapík (Terasa u Zlaté studně) 63
- Miroslav Grusz (GM Restaurant, Ml.Boleslav) 46
- Marek Fichtner (Augustine) 33
- Roman Paulus (Alcron) 31
- Patrik Bečvář (Obecní dům) 29
- David Kalina (Mincovna) 29
- Petr Kunc (Salabka) 27
- Jaroslav Sapík (U Sapíků Klokočná) 26
- Radek Benetka (Gurmet Club Palace) 24
- Marek Raditsch (Kampapark) 20
- Ondřej Jíňa (Next Door) 20
Partnery ankety Zlatý kuchař 2018 se staly společnosti:
Generální partner ankety: Fagor Gastro CZ s.r.o.
Partneři: Pivovar Ferdinand, a.s., Svaz českých a moravských spotřebních družstev (Skupina COOP), Bohemilk
Mediální partneři: Časopis Gastro&Hotel profi revue, časopis AHR Fórum, Mňam TV, La Cucina Italiana, Prosperita, Wine&Degustation