Všichni máme rádi grilování – je to příjemná společenská událost. A jediná věc, co je lepší, než grilování je vařit/péct přimo na ohni.
K táboráku nutně nemusí patřit jenom buřty, můžete napíchnout na proutek filet z pražmy a trochu ho ošlehnout v plamenech, párkrát jsem dokonce upekl lososa na lopatě, co vozim v kufru – kůže se přichytí a vy tak sundáte dokonale medium upečené maso. Trochu oliváče a citronu a je to nedostižný zážitek. Teď o Velikonocích jsem s kamarádama pekl kachnu. Narval jsem do ní jablka, hrušky, pomeranče a rozmarýn a 4 hodiny ji dělal na kraji ohniště. Co vám budu povídat, bylo to skvělý. Pak jsme to po pár lahvích vína zakončili trénováním odolnosti vůči ohni… mám popálené ruce do teď. 😀 Na instagram do stories dávám videa podobných procesů, zážitků a experimentů, tak si mě přidejte:
http://instagram.com/