Naučíme vás kynuté koláče a vdolky a přidáme vychytávky, jak pracovat s těstem.
Velké téma se věnuje knedlíkům, najdete tu recept na karlovarské, houskové, plněné bramborové, sladké kynuté, chlupaté i játrové polévkové. A navíc přidáme houbovou omáčku, pečenou kachnu, vepřové výpečky.
Připravíme vás na svátek sv. Martina a naučíme vás tu nejlepší – měkkou a dozlatova vypečenou – husu.
Pomalu dušená masa ve víně jsou ideální do sychravých podzimních dnů – třeba myslivecké kuře, ligurský králík nebo voňavé asijské osso buco. A skvělé přílohy k tomu.
Nechybí 5 rychlých večeří pro všední den, recepty na zpracování spadaných jablek nebo manuál na dokonalé špagety alla carbonara.
Dozvíte se všechno o zelí a o rakytníku a také o nových kuchařkách od Karolíny Fourové a Mariny Hladjuk.