- Vypravili jsme se na ryby, a co jsme ulovili, jsme i uvařili – kapra se rebarborovým čatní, candáta na másle, pstruhy s bylinami, letní rybí polévku nebo ceviche.
- V červnu dozrávají české jahody – těšte se na sněhovou roládu, máslové koláčky, koláč s bazalkovým krémem, ricottový koláč, tvarohové knedlíky nebo domácí pribiňák – to vše samozřejmě s českými jahodami.
- Naučíme vás recept na legendární pražský koláč.
- Startuje grilovací sezona – na grilu to jde i bez masa, máme pro vás recept na výborný veganský burger, domácí pitu z grilu nebo skvělé zeleninové přílohy
- Nezapomněli jsme ani na rebarboru, která teď čile roste – těšte se koláče i zavařeninu.
- Dozvíte se všechno o českých jahodách, proč jsou ryby zdravé, jak nakupovat potraviny bez obalu, kam se vypravit na výlet za skvělým jídlem nebo jak umíchat správný spritz.
- Nechybí stálé rubriky s recepty na skvělé a rychlé večeře pro všední dny nebo vaření beze zbytku.
Víc se o časopisu dozvíte zde: https://www.ikiosek.cz/food