Pokud máte chuť na předkrm, jehož příprava vám zabere pouhých pár minut, můžete se zaměřit na grilovaný hermelín. Jedná se o pokrm, který zvládnete připravit během 20 minut, a to včetně grilovacího koření. Grilovaný hermelín je považován za delikatesu, jež dokáže připravit úplně každý. Jestliže patří hermelín mezi vaše oblíbená jídla, pak není na co čekat.
Co budete potřebovat a jaký je postup přípravy?
V první řadě se zaměříme na ingredience, bez kterých se při grilování neobejdete. K ingrediencím patří tedy hermelín, grilovací koření a olej. Na přípravu předkrmu vám budou hravě stačit výše uvedené tři ingredience. Konečný pokrm vás ovšem bezesporu zaskočí. Nejjednodušší jídla jsou v konečném důsledku ta nejlepší. Nyní se můžeme vrhnout na postup. Vezměte si misku a nakapejte do ní přibližně 1 dl oleje. Kromě oleje do misky přidáme také grilovací koření. Grilovacího koření přidejte podle své chuti. Rozhodně to s ním ale nepřehánějte.
Poté do misky položíme hermelín, který ve směsi obalíme ze všech stran. Není od věci nechat hermelín ponořený ve směsi i několik minut. Během této doby si připravte alobal. Ten slouží na zabalení hermelínu. Hermelín nepokládáme přímo na gril. Jako první je potřeba jej zabalit a teprvé poté vložit na gril. Zabalený hermelín necháme na grilu přibližně 5 až 10 minut, a to z každé strany. Po uplynutí doby, kdy je hermelín grilován z obou stran ho vyndáme. Alobal rozbalíme a hermelín z něho přendáme na talíř. Proces by měl být opatrný.
Chutný předkrm za pár minut
Pokud se vám oběd teprve vaří, můžete si hermelín udělat jako předkrm. Jak jsme již naznačovali, předkrm zvládnete opravdu během pár minut. Vynechte pro jednou polévku a zaměřte se na grilovaný hermelín. Uvidíte, že tuto změnu bezpochyby oceníte. Grilovaný hermelín je naprostou delikatesou.