Jste vyznavači štiplavé chuti ředkviček? Pokud ano, tak nám děláte radost, protože my také. 🙂 Právě s vámi chceme sdílet naše oblíbené tipy na zpracování ředkviček. Rádi je uzobáváme jen tak samotné, ale výborně doplňují i hlavní jídla.
Tuňákový sendvič je naše oblíbená klasika
Stačí koupit čerstvou bagetu v pekařství, smíchat majonézu s jogurtem v poměru 1:2, přidat jemně nasekanou jarní cibulku, osolit. Pomazánkou natřít bagetu a na navrstvit tuňáka a ředkvičky. Jako základ můžete použít také opečený toastový chléb.
Cottage sýr s jarní cibulkou a ředkvičkami
Toto jídlo je lehoučké, až za roh z něj sálá zdraví. 🙂 Máme ho spojené s jarem. Namazat pečivo cottage smíchaným s ředkvičkami, jarní cibulkou, dochuceným pouze solí, je to nejjednodušší, co můžete připravit.
Oblíbená houska s dírou uprostřed neboli bagel
Bagel se dá zdobit vším, co vám jen vaše fantazie nabídne. Chuť ředkviček krásně doplní rukola a pro větší barevnost přidejte goji.