Pokud se potřebujete vyléčit, pak je ideálním řešením česneková polévka. Jedná se o polévku, o které se ví, že se konzumuje převážně po oslavách nebo kocovině. Pochopitelně si tuto polévku můžete dopřát i v případě, že na ní máte chuť. Jaké ingredience si připravit na vynikající vyprošťovací česnekovou polévku? Následujte nás a připravte si chutnou a vynikající polévku.
Česneková polévka
Jako první budete k přípravě česnekové polévky potřebovat správně ingredience, aby se jednalo skutečně o vyprošťovací česnekovou polévku. Jestliže nevíte, jaké ingredience si máte připravit, pak se zaměřte na náš seznam, jež vám prozradí, o jaké suroviny jde. Na přípravu česnekové polévky budete potřebovat 3 až 4 ks brambor, hrst sušených hub, pepř mletý, kmín, sůl, topinku, masox, sýr, 1 lžíci sádla a česnek. Jakmile si připravíte veškeré potřebné ingredience, můžete se přesunout k přípravě vyprošťovací česnekové polévky.
Nyní je nutné utřít česnek. Po dokončení procesu jej vložíme do hrnce a přidáme brambory společně se sádlem, jež poté opečeme. V další fázi zalijeme vodou a dodáme namočené houby, kmín, masox, pepř a sůl. Pepř a sůl použijeme dle svého uvážení. Záleží na tom, jak moc solíte a pepříte. Takto necháme vařit do měkka. Poté buď to na oleji nebo sádle opečeme chleba. Na závěr přidáme opečený chleba společně se strouhaným sýrem do talíře s polévkou.
Ideální vyprošťovací polévka
Vyprošťovací polévku je dobré konzumovat ráno po náročném večírku. Pochopitelně jej můžete konzumovat i mimo večírek, protože česneková polévka patří mezi velice chutné pokrmy. K česnekové polévce lze konzumovat také pečivo, ať už chléb nebo rohlík. To žu bude záviset na chuti každého strávníka, jaké pečivo si k polévce dopřeje.