Kdo objevuje asijskou kuchyni, neměl by zapomenou na tento, po celém světě oblíbený pokrm. Je tvořený kombinací čerstvé zeleniny, zprudka zataženého hovězího masa, rýžových nudlí a sladkokyselé omáčky. Při servírování si pohrajte s barevnými kombinacemi zeleniny.
Ingredience:
- 1 balení Bún nudlí
- 1 kg roštěné
- 4 PL cukru
- 2-3 limetky
- 4-8 PL rybí omáčky
- ústřičná omáčka
- arašídy
- smažená cibulka
- 1 okurka
- 1 mrkev
- 1 červená cibule
- ředkev nebo kedlubna
- asijské bylinky
- jarní cibulka

Postup:
- Uvařte nudle podle návodu. Poté je ihned propláchněte studenou vodou.
- Maso nakrájejte na nudličky a namarinujte (cukr, limetka, rybí omáčka).
- Zeleninu nakrájejte na nudličky.
- Na oleji orestujte namarinované maso, na závěr ho jen zakápněte ústřičnou omáčkou.
- Na talíř naservírujte nudle, zeleninu a navrch voňavé maso, bylinky, posypky.