Ochutnejte pečivo, které pravidelně konzumují obyvatelé Spojených států, Kanady, Austrálie a uvidíte, že si ho brzy zamilujete i vy. Kulatá houska s otvorem uprostřed má cosi do sebe. Díky tomu, že se chvíli vaří ve vodě a až potom se peče, je uvnitř hezky vláčná a na povrchu křupavá. Dnes ji doplníme lososem a avokádem.
Ingredience
- 2 bagely
- 1 avokádo
- 1 rajče
- 1 červená cibule
- 200 g uzeného lososa
- 2 lžíce kaparů
- hrst rukoly
- sýr typu Philadelphia
Postup
1. Nejdřív připravte bagely podle našeho receptu a nechte vychladnout.
2. Nakrájejte rajče na tenká kolečka.
3. Avokádo nakrájejte na plátky, stejně tak červenou cibuli.
4. Bagel potřete sýrem, na něj navrstvěte rukolu, losos, rajče, cibuli, avokádo a přiklopte druhou částí bagelu potřenou sýrem.
5. Podávejte se salátem ze sezónní zeleniny.