Letní teploty si říkají o odlehčení jídelníčku a zařazení pořádné porce zeleniny. Nicméně aby vás v noci nevzbudil vlčí hlad vedoucí k vyplenění ledničky, vyzkoušejte do salátu přihodit také těstoviny a kuličky italského sýra bocconcini. Salát bude krásně vypadat, chutnat svěže a výborně zasytí.
1. Připravte si zálivku z kečupu, hnědého cukru (můžete vynechat), slunečnicového oleje, citronové šťávy, jablečného octa, soli a pepře. 2. Uvařte těstoviny podle vybraného druhu, nechte je pořádně okapat a zchladnout a přendejte je do velké salátové mísy. 3. Všechnu zeleninu a bylinky nakrájejte a promíchejte s těstovinami a zálivkou. Přidejte čerstvé bylinky podle chuti (například bazalku a petrželku) a ihned servírujte.Ingredience
Postup