F.O.O.D. na lovu v lese, a ne ledajakém. V říjnovém vydání si vyšlápl pro zvěřinu s nimrodkami. Co se uloví, to se samozřejmě také uvaří, tentokrát v režii šéfkuchařského rodinného dua otce a syna Sapíkových.
Foodpioneer Anička Grosmanová Skořepová vás zavede na výlov rybníka Svět a abyste se na toulkách v chladných dnech zahřáli, létající barista Lukáš Benjamin Bros namíchal z kávy a čaje signature drinky. Chutě podzimu pomůže dokonale uspokojit Jirka Hrachový se svým vinohradským Výčepem, který získává pověst gastronomického fenoménu.
Na jeho tatarák s čerstvým lanýžem nebo stařeným řízkem z přeštíka s morkovou kostí prostě nezapomenete. Spoustu inspirace a odvážných spojení pak přináší originální kuchařské seskupení Ze Mě projekt, které povýšilo street food na fine dining. Stojí za ním Vojta Nemrava. Že ho znáte z Výčepu? Je to tak. Péct se bude z jablek a hrušek, fermentovat zelenina a na výlet se pojede do Tábora.
Nechybí ani novinka mezi kuchařkami. Kdo má rád pečení se známou foodblogerkou Bárou Goreckou možná bude překvapen. Sestavila parádní českou klasiku – jídla milovaná celou rodinou nejen o nedělích.