Člověk nemusí mít na jeho jídelním stole každý den maso. Čas od času je potřeba si od něho odpočinout nebo si ho dopřát, ale v menším množství. Co se takhle podívat na tuňákové těstoviny. Jde o pokrm, který vám zachutná a zároveň zasytí. Nemusíte se bát toho, že byste se z výše uvedeného jídla nenajedli. Jak takové tuňákové těstoviny připravit?
Připravujeme tuňákové těstoviny
Jako první se podíváme na potřebné ingredience, bez kterých by se tuňákové těstoviny neobešly. Jakmile si připravíte ingredience, můžete se pustit do přípravy pokrmu. Napadá vás, jaké ingredience patří k těm potřebným? Pokud ne, pak je důležité si připravit 1 ks cibule, olivový olej, 3 stroužky česneku, 1 plechovku loupaných rajčat, 1 hrst bazalky čerstvé, pepř mletý, sůl, 180 g tuňáka v oleji, strouhaný parmazán, 200 g těstovin. Nyní máte ingredience připravené, a tak se už konečně můžete pustit do přípravy pokrmu.
V první řadě si uvaříme těstoviny. To provedeme dle návodu, který je uveden na obalu výrobku. Poté si připravíme trochu olivového oleje a na něm necháme zesklovatět cibuli, kterou si nejprve nakrájíme nadrobno. Po zhotovení přidáme na plátky nakrájený česnek a takto chvíli mícháme. Následně přidáme rajčata a bazalky, které rovněž nakrájíme. Opět je potřeba nechat ingredience chvíli povařit. Teď přichází čas na přidání tuňáka. Tuňáka přidáme bez většího množství oleje z konzervy. Na závěr můžeme dochutit solí a pepřem.
Dokončujeme tuňákové těstoviny
Jakmile je pokrm hotový, přidejte těstoviny. Po přidání těstovin můžeme začít servírovat. Tuňákové těstoviny jsou již dokončeny a nic vám nebrání v tom, si tento pokrm vychutnat. Přejeme vám dobrou chuť. Přípravu pokrmu zvládne i naprostý začátečník. Doba přípravy pokrmu po nákupu surovin se pohybuje v rozmezí od 15 do 25 minut. Jde tedy o rychlou večeři, jež zvládne opravdu každý.