Léto s červencovým vydáním časopisu F.O.O.D. je plné slunce a pohody. Šéfredaktor Jiří Hilgart nasadí helmu a nakopne harleye. Zastaví se na restauračních zahrádkách, kde přes den vládne vláčná pohoda a za teplých večerů to naplno žije. Říčany, Nižbor, Radotín, to jsou hodně dobré cíle vašich cest. Pravou Belgii vonící mořem pak můžete zažít s kuchyní vinohradského podniku Bruxx.
Lea Siekel navařila a nasmažila jídla, která máme spojená s prázdninami – langoše, farmářský bramborový salát, domácí pizza bagetky, to prostě chcete. Veronika Fremd na oplátku prozradila recepty na své milované floridské dezerty, jako je limetový koláč či apple pie.
Vařit můžete i s Jamie Oliverem podle jeho žhavé novinky na českém trhu, kterou je kuchařka 7krát jinak.Jak je už u něj zvykem láká na snadná přímočará jídla, u nichž se nezapotíte. Upéct si můžete i krásné koláče z ovoce dozrávajícího na našich zahradách, teď bude přece nejchutnější, nejvoňavější a nejlevnější. Čeká vás také výprava do vyhlášených zmrzlináren a domácí letní kino s popcornem. A kam vyrazíte s bedekrem? Na sangrii a paellu do Barcelony. Samozřejmě na zahrádky…