Jsou pro vaše děti zelenina a ovoce těmi největšími strašáky? Pak jim ukažte, že mají pravdu! Připravte jim k svačině děsivé banánové duchy a zubatá jablka. A vy se nebojte, čokoláda a arašídové máslo překryjí čistou chuť ovoce a třeba to projde 🙂
1. Připravte banánové duchy. Oloupaný banán rozkrojte na dvě poloviny. Ve vodní lázni rozpusťte čokoládu a ponořte do ní zadní část banánového ducha tak, aby přední strana zůstala čistá. Banán vyndejte a postavte na tác řezem dolů. Vezměte párátko a čokoládou nakreslete oči a pusu na přední straně banánu. Dejte vychladit do lednice, aby čokoláda opět ztuhla. 2. Vezměte marschmellow a zbylou čokoládou na ně nakreslete oční panenky. Na spodní straně „oka“ udělejte párátkem díru a dejte do lednice, aby čokoláda ztuhla. 3. Omytou polovinu jablka zbavte jadřince a nakrájejte na plátky podle obrázku. Do vrchní části horního kusu jablka udělejte párátkem díru tam, kde bude připevněno oko. Vnitřní části, které k sobě budete přikládat potřete arašídovým máslem a mezi kusy jemně vtlačte arašídy – zuby. 4. Ulomte kousek slané tyčinky a jeden její konec zapíchněte do jablka v místě propíchnutém párátkem. Na druhý konec stejným způsobem připevněte oko.Ingredience
Postup