Vychutnejte si grilovaný bůček v kombinaci s Bún nudlemi, spoustou čerstvé zeleniny, to vše ochucené správně po asijsku! Pořádná porce zeleniny nesmí chybět u žádného jídla.
Ingredience:
- 1 balení Bún nudlí
- 1 kg bůčku (nebo roštěnky)
- 4 PL cukru
- 2-3 limetky
- 4-8 PL rybí omáčky
- arašídy
- smažená cibulka
- 1 okurka
- 1 mrkev
- 1 červená cibule
- ředkev nebo kedlubna
- asijské bylinky
- jarní cibulka
Postup:
- Nudle Bún uvařte podle návodu. Řiďte se uvedeným počtem minut, nudle chceme mít měkké.
- Zeleninu a maso nakrájejte na nudličky.
- Připravte marinádu na maso z cukru, limetky, rybí omáčky, přidejte česnek a zázvor pro pikantní chuť. Pečte v troubě asi 30 minut. Těsně před koncem pečení přidejte ústřičnou omáčku na propojení chutí.
- Na talíři vyskládejte zeleninu, na ní maso a nudle a servírujte.