Občas to chce k večeři pořádný kus masa. A to zvlášť když jsme v polovině týdně a čekají nás ještě dva dlouhé dny, než vyrazíme na chatu nebo si poležíme v posteli u televize. Naberte sílu pomocí přírodního vepřového řízku s citrónem a rozmarýnem.
1. Stáhněte lístky z rozmarýnu a trochu je rozmělněte. Řízky naklepejte, pokud je třeba a lehce je poprašte moukou.Ingredience
Postup
2. Na pánvi rozehřejte máslo s olivovým olejem a přidejte rozmarýn. Postupně opečte všechny řízky z obou stran. Osolte je a opepřete.
3. Jakmile budou všechny řízky hotové, přidejte do pánve citrónovou šťávu a bílé víno. Vraťte všechno maso do pánve a přidejte ještě kousek másla na zjemnění.
4. Nechte vše lehce prohřát a servírujte ozdobené plátky citrónu.