iMnam.cz
  • Mňam TV
    • Novinky
    • Pořady
    • Program
    • Jak naladit v TV?
    • Kariéra
  • Recepty
    • Recepty Josefa Maršálka
    • Předkrmy
    • Polévky
    • Saláty
    • Těstoviny
    • Maso
    • Ryby a mořské plody
    • Vegetariánské
    • Dezerty
    • Nápoje
  • Inspirace
    • Suroviny
    • Postupy při vaření
    • Novinky v gastronomii
    • Směry ve výživě
    • Vychytávky při vaření
  • Kuchyň
    • Testujeme za vás
    • Tipy pro hospodyňky
  • Zdraví
  • Soutěže
  • Škola vaření
    • Vaření
    • Pečení
    • Diváci se ptají
  • Hobby TV – to nejlepší pro Váš domov
  • Mňau TV – pro všechny milovníky zvířátek
  • Hobby Shop – nákupní galerie

iMnam.cz

  • Mňam TV
    • Novinky
    • Pořady
    • Program
    • Jak naladit v TV?
    • Kariéra
  • Recepty
    • Recepty Josefa Maršálka
    • Předkrmy
    • Polévky
    • Saláty
    • Těstoviny
    • Maso
    • Ryby a mořské plody
    • Vegetariánské
    • Dezerty
    • Nápoje
  • Inspirace
    • Suroviny
    • Postupy při vaření
    • Novinky v gastronomii
    • Směry ve výživě
    • Vychytávky při vaření
  • Kuchyň
    • Testujeme za vás
    • Tipy pro hospodyňky
  • Zdraví
  • Soutěže
  • Škola vaření
    • Vaření
    • Pečení
    • Diváci se ptají

Škola pečení: Ciabatta, kterou si můžete i zmrazit

Máte doma tunu mouky a teď hledáte recepty, podle kterých se dá rychle upéci výborné pečivo, jenž vám rozvoní domov jako o svátku a které si můžete následně zmrazit do zásoby? My pro vás znovu oprašujeme naše osvědčené recepty, hlavním kriteriem výběru je rychlost přípravy a chuť. Tahle ciabatta u nás zvítězila, vyzkoušejte ji také. Je krásně vláčná. My ji pekli ve dvojnásobném množství a už ji máme i v mrazáku. 

 

Ingredience: 

1 kg hladké mouky

21 g čerstvého droždí

30 g soli

trochu cukru

trochu mléka

500 ml vody

olivový olej

 

Postup přípravy najdete na následující straně:

Škola pečení: Ciabatta, kterou si můžete i zmrazit was last modified: 24 dubna, 2020 by Kateřina Fišerová

Stránky: 1 2

Kateřina Fišerová

Mohlo by vás zajímat

NEJLEPŠÍ VAJEČNÉ SNÍDANĚ PODLE MŇAM TV: Omeleta, jak ji neznáte

Domácí houska

Škola pečení: Pěkně vypečené houstičky

Kokosové pracny

Kokosové pracny s citronem

Netradiční omáčky na těstoviny: Fettuccine s citronovou smetanou

Škola pečení: Základní těsto na quiche

Josef_Marsalek_Tereza_Bebarova

Josef Maršálek: Štola s meruňkami, fíky a marcipánem

Partneři

ZNÁTE Z TV

  • Pečené batáty aneb rychlá večeře pro celou rodinu

  • Květáková polévka krok za krokem

  • Máslo nebo margarín, jaká surovina je lepší?

  • Co byste měli vědět o česneku

  • Zlatka_Otavova

    Jak připravit perfektní sněhové pečivo? Radí odbornice Zlatka Otavová

  • Jaké suroviny jíst v lednu: Polníček nabitý vitamíny

Tipy pro zdraví

  • Máslo nebo margarín, jaká surovina je lepší?

  • Co byste měli vědět o česneku

  • Ovoce přináší moho výhod pro naše zdraví

    Zpátky do formy po svátcích: Recepty na jídla, po kterých nepřiberete

  • Chraňte se před koronavirem, jezte vitamin D! Ve článku se dozvíte, v jakých jídlech ho naleznete

  • Jak nepřibrat na homeoffice? Tyhle potraviny zařaďte do jídelníčku

Mňam TV

Mňam TV

Provozovatelem televizního vysílání programu Mňam TV je společnost S & P Broadcasting a. s., se sídlem Dukelských hrdinů 976/12, 170 00, Praha 7, Holešovice, IČ: 04117310 („SPB“).

S SPB můžete kdykoliv navázat kontakt na shora uvedené adrese sídla nebo v běžné pracovní době na telefonním čísle: +420 736 102 018, případně na emailové adrese info@spbroadcasting.cz

Orgánem dohledu nad provozováním televizního vysílání programu Mňam TV je Rada pro rozhlasové a televizní vysílání, Škrétova 44/6, 120 00  Praha 2, Česká republika, www.rrtv.cz

iMnam.cz

  • Novinky
  • Osobnosti
  • Jak naladit v TV?
  • Pořady
  • Program
  • Kariéra
  • Kontakt
Facebook Instagram Youtube Email

2021 © S&P Broadcasting a.s., Dukelských hrdinů 976/12, 170 00, Praha 7. Všechna práva vyhrazena.